Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Scorpion? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Scorpion/Ascendent în Scorpion APRILIE 2024

Să ne reamintim faptul că marea conjuncție Jupiter-Uranus se petrece în casa a 7-a, casa relațiilor.

Luna aprilie ți-ar putea aduce evenimente bizare sau neașteptate pe plan relațional. Este posibil ca un partener să se reîntoarcă sau să te întâlnești cu el undeva. Un eveniment v-ar putea aduce pe amândoi în același loc și să vă mai dați o șansă.

De asemenea, dacă ai așteptat să ieși dintr-o relație, cu ocazia acestei conjuncții poți găsi momentul potrivit. Chiar se poate întâmpla fără certuri sau nevoie și să fie o separare liniștită.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

Dacă ești singur, ai șansa să întâlnești persoane total diferite față de ce ai avut până acum. Nu trebuie nici să te căsătorești, nici să te muți imediat cu acest nou partener din viața ta. Recomandarea astrologului este să nu grăbești nicio relație. Va exista tendința de a face totul pe repede înainte. Cu Marte care tranzitează casa a 5-a lângă Saturn și conjuncția Jupiter-Uranus în casa 7-a, ai senzația că ai întâlnit persoana potrivită. Te duci după chimie sau după compatibilitate?

La serviciu pot apărea tot felul de ciudățenii, răzgândiri și momente în care colegii ți se par foarte limitați. De asemenea, acestora li se va părea că vrei prea multe și nu ai dreptul să ceri atât. Mail-urile ți se întorc, proiectele nu ies. Există multă zăpăceală, iar pentru un lucru banal poți depunde mai mult efort decât de obicei.

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, gestionarea stresului va deveni un laitmotiv al lunii aprilie pentru tine.

Calități unice ale femeii Scorpion. De ce NU poți să-i reziști?

Până pe 5 aprilie, te poți bucura de romantism cu Venus care tranzitează casa a 5-a. Acest aspect îți aduce energie creativă. Poți începe să pui bazele a ceva și să îți explorezi mai mult hobby-urile. Tranzitul lui Venus este mai mult despre tine și despre exprimarea personală, dar la fel de util este să și ieși pentru a te conecta cu alte persoane.

Cu Mercur în casa 6-a, unde va și retrograda, nu ar trebui să te încrezi în promisiunile celorlalți. Nici tu nu promite lucruri mărețe. Întâlnirea dintre Mercur și Chiron te poate ajuta să găsești specialiștii de care ai nevoie, dacă ai probleme de sănătate.

Citește și ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel