Lună Plină/Eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie: În căutarea echilibrului dintre impulsivitate și armonie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 25 martie, avem o Lună Plină și prima Eclipsă a anului 2024 în Balanță. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile complete!

Să ne reamintim ce înseamnă o Lună Plină. Soarele în Berbec și Luna în Balanță sunt în opoziție.

Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare. Această Lună Nouă și eclipsă sunt pe semne cardinale, care reprezintă acțiunea. Tot aceste semne încep anotimpurile din punct de vedere astronomic și astrologic. Prin urmare, cei mai afectați de aceste aspecte vor fi cei cu marcaj cardinal în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Cei cu Soarele, Luna, Venus, Marte sau Ascendentul în aceste semne se pot simți mai irascibili, mai ales în plan personal.

Astrologii internaționali despre Marte în Pești de pe 23 martie: ”Este un moment bun pentru a lua lucrurile pas cu pas”

Soarele în Berbec vrea prospețime, noutate, curaj și încredere. Luna în Balanță își dorește echilibru, armonie, evitare și ca lucrurile să fie minunate. Arhetipul Berbecului vrea să fie primul, iar Arhetipul Balanței să echilibreze niște energii.

Ce trebuie să facem atunci când furia și diplomația se pun față în față? Este necesar să luăm decizii pe plan relațional și partenerial. Ne vom întreba dacă mai continuăm sau nu o relație. Berbecul zice ”Gata”, iar Balanța ”Hai să găsim o metodă eficientă să echilibrăm”. Nu toată lumea se va despărți. Totuși, este un moment foarte bun de a schimba modul în care relaționăm și cel în care negociem, profesional și social.

Când vorbim despre o Eclipsă, ne referim la evenimentele pe care nu le putem controla. Nimic nu e întâmplător, așadar, fii cu băgare de seamă la tot ceea ce se întâmplă.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Pe plan mondial, pot apărea negocieri. Arhetipul Balanței vorbește și despre dreptate, dar acum aceasta este însoțită de furie.
În astrograma acestei eclipse, apar câteva detalii importante, după cum spune Daniela Simulescu:

Ne uităm la guvernatorul semnului în care se află Luna Plină, de această dată Venus care este în Pești. În teorie, Venus este într-o poziție în care se simte bine, dar tocmai se rupe de conjuncția cu Saturn. Nu este în apele sale, simte că pierde ceva.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mercur este un actor foarte important. Se află în semnul Berbecului, dar se și pregătește de retrogradare. Chiar dacă va retrograda pe 2 aprilie, zilele de dinainte sunt marcante. În plan relațional, pot reveni discuții care au fost evitate și trebuie puse pe tavă. Mercur în Berbec face declarații pe care trebuie să și le retragă sau să le refacă. Mare atenție la cuvintele pe care le spui!

Venus, guvernatoarea Lunii Pline, este în inconjuncție cu Luna. Apar ajustări, dezamăgiri și momente care nu ies așa cum au fost planificate.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

În perioada următoare, multe dintre situațiile conflictuale menite să fie aplanate, vin cu niște pretexte. Dar cauzele sunt altele. Soarele în Berbec și Luna în Balanță nu se pun de acord, iar Venus spune că niciunul nu are dreptate. Așadar, tot ceea ce poți face este să minimizezi pierderile fiindcă nu câștigă nimeni.

O Lună Plină și o eclipsă sunt bune și pentru a pune stop unei relații. Mai ales dacă te-ai chinuit să o sfârșești. Poate că ai amânat din cauza fricii de a nu pierde ceva, acum nu vei mai aborda astfel. O astfel de relație nu îți poate aduce decât pierderi. Venus în Pești lângă Saturn se victimizează. Bineînțeles, după o despărțire urmează și o suferință, dar viața trebuie trăită.

Astrologul mai precizează că perioada dintre două Eclipse este foarte importantă. Acum va pica între 25 martie și 8 aprilie. Pe 25 martie, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în Balanță. Pe 8 aprilie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Între cele două săptămâni se întâmplă tot felul de evenimente bizare. Tot sub formă de pretexte apar. Cei cu marcaj cardinal ar trebui să nu trăiască prea mult în capul lor și să fie prezenți.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel