Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia familia îi dă bătăi de cap

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Astăzi, Soarele în Taur formează un careu cu Pluto în Vărsător. Un asemenea aspect aduce lupte de putere destul de intense. Dar mai întâi, totul pornește din interiorul nostru. Soarele în Taur își dorește foarte multă stabilitate și liniște, în timp ce Pluto în Vărsător caută următorul pas, total diferit față de ceea ce caută Soarele. Din această ciocnire interioară, ne-am putea implica în tot felul de situații tensionate.

Iată ce spun astrele!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus este în apropierea conjuncției cu Chiron. Daniela Simulescu îți recomandă să te retragi dacă anumite limite îți sunt depășite. Dacă primești o replică nepotrivită sau o critică, fă un pas înapoi. Lasă timpul să treacă și să vindece ceea ce s-a întâmplat.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Îți dorești să-i demonstrezi partenerului că nu are dreptate cu orice preț. Sau persoana iubită își dorește să facă asta. De aici, pot apărea fel de fel de situații abuzive. De exemplu, pot fi replici neplăcute sau gesturi. Comportamentul va fi unul pasiv-agresiv.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur se apropie de oprirea retrogradării. Te-ai putea simți blocat într-o situație. Ai senzația că nimeni nu te ajută și că nimeni nu îți dorește binele. Astrologul spune că ai putea avea puțină dreptate, dar că îți vei da seama în timp și spațiu că este mai degrabă o victimizare.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se află în casa a 5-a și formează un careu cu Pluto din casa a 2-a. Totul se rezumă la cheltuieli. Astăzi, nu cheltui ca să influențezi sau să impresionezi pe cineva. Nu este momentul să bagi mâna în buzunar pentru a te plăcea pe ceilalți.

Cam White, astrolog american: În următoarele luni, o zodie trebuie să își îmbunătățească relația cu familia

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Familia îți dă bătăi de cap. Nu doar cea de sânge, ci și a partenerului sau cea pe care ți-ai creat-o. Senzația pe care o vei avea astăzi este că ți se zbate o tâmplă permanent.

Pești/Ascendent în Pești

Spui lucruri pe care nu le gândești, dar care vin de undeva. Ai ținut în tine acele cuvinte, iar acum ele ies la suprafață. Cei din jur te vor ruga să repeți pentru că vor fi surprinși. Nimeni nu se așteaptă să ai aceste replici.

Citește și Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel