Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ne aflăm în perioada retrogradării lui Mercur! Unele zodii resimt puternic efectele acestui tranzit. Despre cine este vorba?

Mercur și-a început retrogradarea în semnul Berbecului pe 2 aprilie și va dura până pe 25 aprilie. Totuși, efectele se vor resimți până pe 15 mai când Mercur își schimbă semnul.

Ce trebuie să faci în timpul tranzitului acesta? Amână deciziile importante și adoptă o abordare diplomatică în situații tensionate. Există multă furie, așadar ai grijă la cuvintele pe care le spui. Nerăbdarea provoacă pierdere, atât la nivel personal, cât și mondial!

Cu toate acestea, va fi o perioadă benefică să pornești ceea ce ai amânat de mult timp. Poate ai plănuit să îți schimbi vestimentația sau să începi un proiect. Atunci când începi ceva pe Mercur retrograd, ai șansa să corectezi din prima anumite probleme. Dacă ți-ai dorit mai multă autoritate, este vremea să lași frica deoparte și să o obții.

Următorii nativi vor simți cel mai mult influența retrogradării lui Mercur!

Berbec/Ascendent în Berbec 

Mercur este retrograd în semnul tău, ceea ce înseamnă o perioadă agitată și confuză pentru tine. Vei simți agitație și vei lua decizii pe care le vei regreta rapid. Va trebui să înveți răbdarea în modul cel mai frustrant. Când vine vorba de chestiuni medicale, s-ar putea să te îngrijorezi prea mult și să interpretezi simptomele în mod grav. Este recomandat să ceri o a doua opinie în loc să te bazezi pe informațiile găsite pe internet. În privința relațiilor, vei găsi tot felul de argumente și vei crea tot felul de scenarii în mintea ta. În plus, dacă ți se strică lucrurile prin casă, nu te grăbi să le înlocuiești. Este mai bine să ceri ajutor sau să încerci să le repari singur. Daniela Simulescu îți recomandă să fii atent la incidentele mici care pot apărea în locuință, să eviți cheltuielile inutile și să fii conștient de cuvintele pe care le spui. O soluție de rezervă poate fi necesară pentru a evita eventualele greșeli.

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Rac/Ascendent în Rac 

Mercur este retrograd în casa a 10-a, ceea ce poate aduce discuții tensionate cu persoanele care dețin autoritate, cum ar fi șefii, părinții sau profesorii. Ai senzația că nu ești tratat corect și că vocea ta nu este ascultată. Cu toate acestea, nu este indicat să intri în conflicte cu ei. Este recomandat să eviți orice scandal. Nu este momentul potrivit nici să le iei apărarea colegilor. Această perioadă poate fi propice pentru participarea la dezbateri sau examene. Dacă preiei o nouă responsabilitate, este posibil să întâmpini dificultăți inițial, dar pe termen lung vei aprecia provocările prin care ai trecut.

Gregory Scott, astrolog britanic: O zodie pornește conflicte doar dacă i se spune ce să NU facă în luna aprilie

Balanță/Ascendent în Balanță 

Mercur este retrograd în casa a 7-a, ceea ce poate face discuțiile cu partenerul să devină tensionate. Dacă până acum nu ai reușit să comunici deschis, luna aprilie poate aduce multe surprize pentru tine. Există posibilitatea să te reîntâlnești cu foști parteneri sau să fii contactat de aceștia. Poți avea impresia că există un mesaj ascuns în spatele acestor întâlniri sau contacte. Totuși, trebuie să înțelegi că nu întotdeauna este cazul. În cadrul relației, orice impresie ai despre partener ar trebui discutată deschis. Evită tragi concluzii pripite. Pe plan profesional, pot apărea multe negocieri și discuții.

Maren Altman, astrolog internațional: O zodie primește vești bune și găsește armonie în luna aprilie

Capricorn/Ascendent în Capricorn 

Mercur este retrograd în casa ta a 4-a, ceea ce poate aduce unele defecțiuni în gospodărie sau în grădină. Inițial, vei fi tentat să le înlocuiești, dar recomandarea astrologului este să cauți soluții pentru a le repara mai întâi. Dacă un obiect a fost reparat de mai multe ori și tot nu funcționează corect, ar putea fi momentul să investești în altul nou. Prin urmare, ar fi bine să ai pregătit un buget de urgență. Un alt aspect important este starea ta de neliniște, care poate fi accentuată în aprilie. Poți fi foarte dur cu tine însuți, ceea ce se va vedea și la suprafață. Din cauza retrogradării lui Mercur în casa ta a 4-a, pot apărea dificultăți în relația cu familia. De asemenea, acordă o atenție sporită situației profesionale, în special dacă lucrezi cu publicul, deoarece este posibil să te simți mai stresat în această perioadă.

Citește și Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel