Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Ce ne-au pregătit astrele astăzi? Avem o Lună Plină în Scorpion în careu cu Pluto, un guvernator al acestui semn de apă. Este ca și cum luptăm cu o altă variantă a noastră sau împotriva propriei persoane. Ne sabotăm. Atunci când vorbim de Arhetipul Scorpionului ne referim la risc, trădare, pierdere și manevrare. Cel mai important aspect la care trebuie să ne gândim este transformarea radicală.

Luna Plină în Scorpion este ideală pentru a renaște din cenușă precum pasărea Phoenix!

Care sunt sfaturile pentru nativii zodiacului?

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se petrece în casa a 2-a, cea a banilor. Astăzi, bugetul tău personal va fi amenințat. Nu contează de către cine, dar va fi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești într-o perioadă foarte interesantă! Conjuncția Jupiter-Uranus este încă în casa a 7-a. Luna Plină în careu cu Pluto este în semnul tău. În plan relațional, nu știi pe ce drumuri să o apuci și nu îți găsești direcția. Nu știi pe cine să te bazezi. Nici chiar pe propria persoană nu ești sigur dacă să o faci!

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Scorpion: „Este un moment pentru o analiză dureroasă a subconștientului”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Doar trei cuvinte pentru tine: somn, odihnă și relaxare. Și încă ceva! Renunță la factorii și stimulii declanșatori, conform Danielei Simulescu. Dacă te-ai ars o dată într-o situație, nu te mai duce acolo. De ce te mai întorci? Ca să te plângi și să nu rezolvi nimic? Învață să te protejezi singur. Nu te aștepta ca alții să o facă!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Luna Plină va fi în casa a 11-a. Deși tu încerci să îți păstrezi anumite obiective și planuri, nu vei reuși. Astăzi va trebui să fii minimalist, îți recomandă astrologul. Caută simplitatea în absolut orice domeniu!

Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece în casa a 10-a. Vor fi luate niște decizii în plan profesional care pe tine nu te încântă. Va trebui să schimbi, să  reformezi și să transformi. Ce presupune asta? Un consum de energie pe care tu voiai să îl investești în altceva.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină este în casa a 9-a, iar Mercur retrograd în casa a 2-a. Este un moment bun să plănuiești o călătorie sau să investești bani în educația ta. Totodată, poți cheltui și pentru un talent de-al tău. Ai nevoie de expansiune, dar aceasta costă.

Vezi și Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie: Profunzime și durere la intensitate maximă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel