Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie: Profunzime și durere la intensitate maximă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 24 aprilie, avem o Lună Plină în semnul misterios și profund al Scorpionului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile complete!

Pe 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea. Mai avem de-a face cu Pluto și Uranus. Când vorbim despre aceste două planete, nimic nu se petrece așa cum ne-am gândit noi. Prin urmare, această Lună Plină cade într-un moment foarte încărcat din punct de vedere astrologic.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele. Veți fi luați pe sus de aceste evenimente.

Să ne reamintim ce înseamnă o Lună Plină. Soarele în Taur și Luna în Scorpion sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare.

Atunci când vorbim despre axa Taur-Scorpion, ne referim la o axă a resurselor, a intimității, a posesiunilor și a transformărilor. Despre ce vorbesc cele două arhetipuri? Taurul vorbește despre ceea ce este palpabil, iar Scorpionul despre ceea ce este invizibil.

Arhetipul Taurului vrea confort, liniște, stabilitate. Arhetipul Scorpionului vrea masochism, sadism și nimic stabil. Această Lună Plină va scoate din noi destul de multe lucruri îngropate.

Horoscop săptămânal. TREI zodii primesc provocări de la astre

O Lună Plină în Scorpion ne provoacă. Dacă te știi cu marcajele afectate în harta natală, așteaptă-te să o iei razna puțin.

Daniela Simulesu te invită să ai grijă la negocieri. Ne aflăm într-o perioadă foarte importantă din punct de vedere financiar. Tocmai am trecut de conjuncția istorică Jupiter-Uranus, care s-a legat în primul rând de finanțe.  Totodată, fii atent și la tot ceea ce înseamnă idei despre partaj și moștenire. Luna Plină care urmează nu face lucrurile simple, ci le complică.

Alt aspect care nu trebuie ignorat sunt secretele, mai exact la lucrurile pe care le spui despre tine sau le afli despre alții.

Luna Plină va fi în careu cu Pluto, care este guvernatorul modern al Scorpionului.Luptăm împotriva noastră. Ne auto sabotăm, ne chinuim și ne testăm limitele durerii. Așadar, putem fi predispuși la a ne amesteca în situații neplăcute.

Cu toate acestea, o Lună Plină în Scorpion vorbește și despre regenerare, renaștere, refacere după un doliu. Atenție! Doliul poate fi unul emoțional sau unul legat de o persoană care nu mai este printre noi.

Balanțele găsesc soluții extraordinare.Scorpionii iau decizii majore legate de partener, iar Săgetătorii se luptă cu fantomele trecutului

Intensitatea emoțiilor va fi greu de stăpânit și de gestionat. Simți totul la un nivel suprauman. Nativii afectați pot avea ciocniri cu propria persoană. Își vor consuma multe resurse interioare, dar și exterioare.

Luna în Scorpion mai vorbește și despre moarte, propriu-zisă sau metaforică. Totuși, în suferință își găsește puterea. Își conduce demonii interiori astfel încât să meargă mai departe. Careul cu Pluto intensifică profunzimea. Este precum o energie nucleară.

O persoană cu un careu Lună-Pluto, are un magnetism aparte, dar care te și sperie. Scorpionul și Pluto au legătură cu conceptul de pasăre Phoenix. Prin urmare, după ce explorează cele mai adânci părți și mai ascunse, renaște din propria cenușă. Suferința pe care o simțim trebuie transformată în ceva ce ne folosește.

Mercur va fi staționar deoarece se pregătește să își oprească retrogradarea. Mintea ne obligă să stăm locului și să căutăm adevărata problemă. De asemenea, Marte, guvernatorul Lunii Pline, este în conjuncție cu Neptun. Aspectul acesta creează confuzie și haos, dar vine și cu inspirație.

În această perioadă, astrele ne oferă mai multe oportunități de a o lua de la capăt.

Vezi și Tarot Astrosens. Etalare 22-28 aprilie 2024 pentru fiecare zodie/ascendent. Este o săptămână în care poți lua inițiativă, dar ai grijă la obstacole! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel