Horoscop săptămânal. TREI zodii primesc provocări de la astre

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 

Ne aflăm în continuare sub efectul conjuncției istorice Jupiter-Uranus în semnul Taurului. Se observă atât la nivel personal, cât și la nivel mondial schimbările produse. Când aceste două planete se întâlnesc în Taur, avem de-a face cu multă instabilitate pe plan financiar. Termenul de "angajează-te undeva și vei rămâne acolo toată viața", nu prea se mai poate ca înainte, conform Danielei Simulescu. Acum totul este instabil și volatil. Conjuncția îi ajută pe cei care sunt curajoși, dar puțin inconștienți.

Totodată, Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. Lucrurile vor fi și mai date peste cap decât până acum. Este necesară o mai mare atenție la lucrurile făcute pe repede-înainte. În plus, pot apărea încurcături care par fără rezolvare. Efectele sale pot dura până pe 15 mai, atunci când va părăsi semnul Berbecului.

Pe 24 aprilie, avem o Lună Plină în Scorpion care face un careu cu Pluto. Se va simți ca și cum ne-am lupta cu propria putere. Este un moment nemaipomenit să îți explorezi sentimentele și să o iei de la capăt.

Iată previziunile săptămânale pentru zodii!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Careul dintre Soare și Pluto te afectează pe plan financiar. Chiar dacă nu vrei să cheltuiești o anumită sumă, vei fi forțat. Se poate întâmpla ceva la serviciu, în familie sau cu prietenii. Săptămâna aceasta ți se va părea că ești în minoritate și că de tine nu ascultă nimeni. Totodată, Mercur își oprește retrogradarea în casa a 4-a. Dacă până acum nu ai avut probleme în locuință, acestea ar putea apărea. Acest lucru ți-ar putea genera cheltuieli în plus. Anumite replici din familie pot fi mai agresive și neplăcute, drept urmare te sperie. Deși îți dorești să faci multe deodată, vei avea impresia că timpul stă pe loc.

Șicane astrale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toată săptămâna!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele în casa a 4-a este în careu cu Pluto. În familie apar situații și pe moment ai putea avea senzația că trebuie luată o decizie. Ești tensionat, supărat și nu știi încotro să o apuci. Cu Pluto în semnul tău, Daniela Simulescu îți recomandă să abandonezi percepțiile trecute. Gândește-te de ce insiști pe rezolvarea unor probleme, dacă o faci degeaba. Privește dintr-un alt unghi. Schimbă perspectiva și poate vei avea idei noi! Luna Plină în Scorpion de pe 24 aprilie este în casa a 10-a. Îți aduce niște situații neașteptate la locul de muncă. Te provoacă, îți provoacă tensiuni, iar relația ta cu superiorii devine mai ciudată. Dacă ți s-au făcut promisiuni, ar trebui să știi că acestea vor mai întârzia. Mai mult decât atât, vei fi pus în situații limită. Când știai că totul trebuie să meargă, dar nu funcționează, nu vei ști cum să abordezi. Mercur își oprește retrogradarea în casa a 3-a. Nu te încrede în promisiuni și nici tu să nu faci unele. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în casa a 2-a. Banii se duc foarte repede. Este ca și cum ai avea un robinet deschis și nu reușești să-l închizi. Fii atent la drumuri și la tot ceea ce înseamnă autoturisme.

Balanțele găsesc soluții extraordinare.Scorpionii iau decizii majore legate de partener, iar Săgetătorii se luptă cu fantomele trecutului

Pești/Ascendent în Pești

Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul tău. Marte vrea totul pe grabă, dar Neptun vrea o poveste și conexiune cu oamenii. Deși tu aștepți ca totul să pice din cer, nu se va întâmpla. Inspirația îți poate fi cel mai mare inamic în săptămâna ce urmează. Mai bine rămâi în așteptare decât să iei decizii pe grabă. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune creativitate și viziune, este un aspect nemaipomenit. Totodată, dacă vrei să scrii, să te filmezi sau să fotografiezi, este cea mai bună săptămână. Dar când Marte se apropie de Neptun, duci o cruciadă, conform Danielei Simulescu. Ai grijă ce lupte îți alegi! Fii mai înțelept. Mercur își oprește retrogradarea în casa a 2-a, cea a banilor. Te poți trezi cu unele cheltuieli neașteptate. Luna Plină în Scorpion te ajută deoarece te scoate din bula ta. Fie că este vorba despre o discuție sau o călătorie, ai nevoie să fii scos din lumea în care trăiești.

Tarot Astrosens. Etalare 22-28 aprilie 2024 pentru fiecare zodie/ascendent. Este o săptămână în care poți lua inițiativă, dar ai grijă la obstacole!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel