Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Marte intră în semnul său preferat, cel al Berbecului. 

Pe 30 aprilie, Marte își începe tranzitul în Berbec, domiciliul său, unde va rămâne până pe 9 iunie. În primele zile ale acestui tranzit, vom resimți din plin efectele sale. Adică nevoia de a începe ceva, de a ne grăbi, de a fi mai competitivi, dar și furie cât cuprinde. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră în casa a șaptea, a relațiilor. Partenerul va fi destul de tensionat, iar tu nu vei avea răbdarea necesară pentru a-i accepta atitudinea. În plus, s-ar putea să dai doar de oameni nervoși și puși pe harță. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, intră în casa a șasea, cea a muncii și a stresului. Apar nenumărate ajustări și din cauza lor pierzi timp și energie. Astrele îți recomandă să stai departe de conflictele cu colegii sau de lucrurile făcute superficial. Nu ar strica să fii mai atent și la stilul de viață. 

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Schimbarea lui Marte de astăzi îți va prii de minune! De ce? Pentru că te face mai atent la propriile nevoi, îți dai seama ce contează cu adevărat și vei fi mai selectiv cu oamenii din jurul tău. Cert este că vei face totul cu foarte multă pasiune. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relația cu membrii familiei va fi mai tensionată. Astrele îți recomandă să lași reproșurile și cearta după sărbători. S-ar putea să apară tot felul de probleme legate de gospodărie. Nu este cazul să cauți vinovații, ci mai degrabă soluții. 

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Intrarea lui Marte în casa a treia se va resimți pe mai multe planuri. În primul rând, mintea ta va fi destul de activă. Vei fi mai tot timpul pe drumuri. Trebuie să reții ceva: Graba strică treaba! De asemenea, tonul agresiv nu te va ajuta la nimic. 

Pești/Ascendent în Pești

Marte își începe tranzitul în casa a doua, cea a banilor. Astrele îți recomandă să nu îți faci planuri din punct de vedere financiar. Pentru că vor apărea nenumărate cheltuieli neprevăzute. Vei da dovadă și de mai multă posesivitate. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel