Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Mai pregătește evenimente astrologice destul de puternice. 

Tranzitul lui Marte în Berbec (30 aprilie - 9 iunie) și cel al lui Jupiter în Gemeni (26 mai 2024 - 10 iunie 2025) vor fi responsabile de unele șanse oferite zodiilor, dar și de unele greșeli. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pregătește-te de cel mai important eveniment din 2024! Tranzitul lui Jupiter în semnul tău, din 26 mai. Jupiter este considerat Marele Benefic. Acesta este recunoscut pentru abundență, expansiune, progres. Cu alte cuvinte, urmează o perioadă înfloritoare pentru tine. Și chiar dacă vei trece prin unele crize, cu Jupiter alături ai încrederea necesară să le transformi în adevărate oportunități. 

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, îți tranzitează semnul pe durata întregii luni. Îți dai seama că te vei simți foarte bine în propria piele! Vor fi situații care te vor pune pe jar, dar spiritul tău de competiție te va face învingător. Vei lupta pentru ceea ce crezi tu că merită, pentru cariera ta, dar și pentru bunăstare. Și chiar dacă pe ici pe colo vor mai fi și frânturi de furie, oamenii tot te vor aprecia pentru reușitele tale. 

Taur/Ascendent în Taur

Pe lângă Jupiter(Marele Benefic), după 29 aprilie beneficiezi și de Venus(Micul Benefic), care este și guvernatoarea ta. Aceștia se vor și întâlni pe 23 mai. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă! Cu alte cuvinte, vin vremuri bune mai ales pentru cei care se vor valorifica, se vor vinde mai bine și vor ține cont de propriile dorințe. 

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Pești/Ascendent în Pești

Marte va tranzita casa a doua, a banilor, pe întreaga durată a lunii mai. Îți recomandăm să te pregătești de pe acum! Sigur, vin sărbătorile și vei fi nevoit să renunți la sume importante, dar după vor apărea unele surprize. Marte are obiceiul de a te motiva să faci și mai mulți bani, dar este și destul de intempestiv atunci când este vorba de cheltuieli. Avem totuși o recomandare: să nu te lași influențat și să încerci să nu arunci banii pe lucruri inutile. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Socoteala din târg nu se va potrivi deloc cu aceea de acasă! Mai ales când este vorba și de bugetul comun. Tu și partenerul veți avea opinii diferite în ceea ce privește o serie de investiții. Relațiile cu instituțiile financiare vor fi mai complicate. Încearcă să nu amâni plata facturilor sau a ratelor. 

Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel