Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri pentru două zodii. 

În perioada sărbătorilor de Paști vom avea parte de mult romantism și voie bună deoarece vom avea parte de o conjuncție Marte-Neptun în Pești și de tranzitullui Venus în Taur. Sunt două zodii care vor beneficia din plin de această perioadă și vor avea sărbători luminate și acces nelimitat la spiritualitate, divinitate și iubire.

Un ingredient important în pasul vindecării este iertarea, iar conjuncția Marte-Neptun în Pești vorbește mult despre iertare acum, în Săptămâna Mare, în post, înainte de Sfânta Înviere, avem toate șansele să ne împăcăm cu cineva cu care am fost certați, să facem noi primul pas către ceilalți și să le aratăm că putem merge mai departe împreună. Adică putem dizonva ego-ul și supărările. 

Generozitatea și spiritul de sacrificiu sunt alți doi factori care ne pot îndrepta către un drum al vindecării. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus intră în semnul tău pe 29 aprilie. Și pe lângă aceasta, care este guvernatoarea ta și considerată Micul Benefic, te bucuri în continuare de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, cel care aduce veselie. Săptămâna ce urmează va fi plină de bucurii pentru tine. În primul rând, vei da dovadă de generozitate și de gesturi de iubire pentru cei dragi, le vei aduce optimism. Iar astrele te vor răsplăti cu siguranță. Mercur se află în continuare în casa a douăsprezecea, ceea ce înseamnă că vei fi conectat permanent cu sufletul tău. 

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Pești/Ascendent în Pești

Săptămâna Patimilor debutează cu o conjuncție Marte-Neptun în semnul tău. Ceea ce înseamnă că vei fi precum un războinic al luminii, un luptător pentru smerenie și credință. Furia se dizolvă. Orice contact cu rugăciunea/meditația/slujbele de la biserică îți va prii din minune. Sau conexiunea cu natura și cu învățămintele Învierii. Trebuie ca, înainte să îi poți iubi pe ceilalți, să înveți te iubești pe tine însuți. Acceptarea și împăcarea îți vor aduce vindecarea spiritului. 

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel