Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Află ce îți rezervă ultima lună din tranzitul lui Jupiter în Taur!

Încă o lună cu Jupiter în Taur! Până pe 26 mai, Marele Benefic ne mai încântă cu prezența sa în semnul resurselor și al siguranței. Am putea spune că acest tranzit intră pe ultima sută de metri. De obicei, când o planeta ajunge în ultimele grade ale unui semn, are tendința de a compensa sau de a comprima. Cu alte cuvinte, este mult mai puternică și dornică să se facă vizibilă în viețile noastre. Jupiter se află și lângă Uranus, deci pot apărea și surprize.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter ți-a vizitat semnul încă de pe 16 mai 2023. Cu siguranță, de atunci și până acum au fost și schimbări benefice în viața ta, pe mai multe planuri. Cu acest tranzit te vei mai întâlni abia în 2036! Deci, dacă nu ai profitat din plin de el, este cazul să o faci până pe 26 mai! Cum? Prin a îndrăzni, prin a învăța, prin călătorii. Jupiter adoră orice eveniment sau activitate care îți aduce un strop de încredere în forțele proprii. 

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu limite testate

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Începând cu 16 mai 2023, Jupiter ți-a tranzitat casa a șaptea, a relațiilor. Ai avut parte de nenumărate oportunități în acest sens. Cum Jupiter s-a confruntat cu Uranus, cu certitudine că instabilitatea a fost prezentă. Dar, acum, conjuncția dintre cele două planete se rupe, ceea ce înseamnă că până pe 26 mai vei vedea și jumătatea plină a paharului. Ai șansa de a aduce îmbunătățiri în relația de cuplu sau de a cunoaște noi pretendenți. 

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din 16 mai 2023, Jupiter ți-a tranzitat casa a cincea. Vrem să credem că ți-ai dat seama cât de importantă este stima de sine. Atât pe plan personal, cât și personal. Și că iubirea a fost obiectivul tău principal. Dacă nu ai acordat atenție așa cum trebuia sectorului amoros, află că mai ai șanse până pe 26 mai. În plus, este o perioadă extraordinară pentru activitățile care implică spiritul ludic, creativitatea și distracția. Relația cu copiii, indiferent de vârsta lor, se poate îmbunătăți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu prea ai fost în apele tale după 16 mai 2023 și până acum. Adică, au fost și evenimente care te-au împlinit și responsabilizat(datorită lui Saturn în casa a zecea), dar parcă nu ți-ai găsit locul. Te-ai simțit așa ca o frunză în vânt. Jupiter a tranzitat casa a 12-a și te-a făcut să te confrunți cu greutăți din partea celor dragi. Și cumva te-ai și izolat puțin. Până pe 26 mai, când Jupiter va trece în semnul tău, vor fi momente în care te vei simți abandonat de univers. Și exact atunci, credința ta va crește enorm. 

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Balanță/Ascendent în Balanță

După 16 mai 2023, cu Jupiter în tranzit prin casa a opta, te-ai confruntat cu multă incertitudine pe plan financiar. Parcă, universul a vrut să îți dea câteva lecții mai neplăcute. Când ți-era lumea mai dragă, atunci mai apărea o plată sau o datorie. Au fost și multe momente de nesiguranță legate de bugetul la comun sau relațiile cu instituțiile financiare. Nici nu ai avut prea multă energie. Până pe 26 mai, vei mai trece prin câteva provocări, dar după îți vei mai reveni cu siguranță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel