Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu limite testate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Iată previziunile oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Ieri, Mercur și-a oprit retrogradarea. Iar zilele acestea, sunt niște zile mai păcătoase din punctul de vedere al teoriei astrologice. Nu este vorba neapărat despre ceva rău, ci avem curaj și îndrăznim mai mult. Nu ne mai pasă de ce spune lumea.

Azi, Luna Neagră face un trigon cu Uranus, iar duminică, Luna Neagră face un trigon cu Jupiter. Cu alte cuvinte, cei curajoși vor primi foarte multe oportunități.

Horoscop internațional. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile de weekend pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce trebuie să reții tu este că Venus iese din semnul tău. Până atunci, poți profita de zilele acestea ca să ai grijă de garderobă, de vestimentație, de înfățișare. Trebuie să te simți bine în pielea ta.

Taur/Ascendent în Taur

Tu oricum trebuie să profiți mult de perioada aceasta, pentru că Jupiter și Uranus se află în semnul tău, iar Venus va intra tot acolo. Astrologul îți recomandă să te răsfeți cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Jupiter mai stă în semnul tău până pe 26 mai, așa că este păcat să nu îi faci pe plac. În schimb, nu trebuie să ai așteptări foarte mari de la prieteni.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur și-a oprit retrogradarea, iar acesta este un lucru bun. Ce mai trebuie să ai în vedere? Dacă ai de gând să procrastinezi, mai gândește-te. Marte este în continuare în Conjuncție cu Neptun în Casa a zecea, așa că dacă lași lucruri neterminate pentru săptămâna viitoare, te vei încărca inutil cu multe de făcut.

Rac/Ascendent în Rac

Ai niște zile foarte bune pentru făcut planuri, dar și pentru a-ți asuma anumite responsabilități. Nu ar strica să te întâlnești mai mult cu prietenii sau oamenii dragi.

Profețiile lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Una dintre ele s-a împlinit deja!

Leu/Ascendent în Leu

S-ar putea să simți că astrele au fost mai favorabile cu tine pe plan profesional și că este cazul să faci niște cheltuieli. Vei vedea că astrele chiar te ajută din acest punct de vedere, mai ales că Lilith se află la tine în Casa a doua a banilor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith este în semnul tău, așa că este un weekend în care ai putea să îți testezi anumite limite. Să te provoci, să călătorești într-un loc nou sau să îți cumperi ceva nou. Este momentul să cauți ceva nou în viața ta.

Îți recomandăm să vezi și: Zeițele interioare ale fiecărei femei. Cu ce te identifici?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel