Horoscop internațional. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrology with Heather
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrology with Heather

De pe canalul Astrology with Heather aflăm previziuni importante pentru primii șase nativi ai zodiacului. Iată la ce se referă!

Acest astrolog a adus în discuție previziuni pentru primii șase nativi din zodiac, privind tranzitul lui Pluto în Vărsător. Așadar, pot fi mesaje importante, valabile în următorii 20 de ani!

Știm că Pluto a intrat în semnul Vărsătorului pe data de 21 ianuarie. Vorbim despre un tranzit intens, care va dura până în 2044, deci încă 20 de ani de acum înainte!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Pluto în Casa a unsprezecea, se anunță transformări majore în relațiile tale, în special în cercul de prieteni. Vei pune accent pe intimitate și conexiune și nu vei dori să ai nicio legătură superficială. O să îți schimbi și perspectivele și obiectivele în următorii 20 de ani. O să dai la o parte orice persoană care nu vrea să aibă de-a face cu tine la un nivel intens. Iar acesta poate fi considerat un lucru bun. O să ai o viziune bogată și diferită asupra vieții tale.

Taur/Ascendent în Taur

Viața o să ți se schimbe din punctul de vedere al carierei, pentru că Pluto va fi în Casa a zecea a muncii în următorii 20 de ani. Asta îți poate aduce multe schimbări pe planul relațiilor cu superiorii, dar și conflicte pe măsură, mai ales cu managerii sau șefii. O să îți dai seama cine ești din punct de vedere profesional, încotro te îndrepți și ce vrei să obții de la viață pe planul carierei. O să vrei să preiei controlul. Pot să apară și lupte de putere serioase.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La acești nativi, Pluto este până în 2044 în Casa a noua, care ține de aventură, explorare, educație înaltă, religie, valori, credințe, filosofie. Ce se poate întâmpla? Te schimbi, într-un sens bun. O să apelezi mai mult la introspecție, o să se schimbe modul în care discuți cu ceilalți. O să ai alte valori și te vei gândi mai mult la credințele pe care le ai, dar și la religia pe care o practici. Ai șansa de a călători mai mult și o să vezi asta ca pe o șansă de a te îmbogăți din punct de vedere spiritual. Este un tranzit bun pentru tine.

Rac/Ascendent în Rac

O să înțelegi mai mult scopul tău pe pământ, deoarece Pluto se află în următorii 20 de ani în Casa a opta. Este o casă a transformării, așa că pot veni schimbări care te modifică la nivel de întreg. Ai grijă și la bani, pentru că această casă discută și despre o componentă financiară. Nu îi lăsa pe alții să te manipuleze când vine vorba despre finanțe. Nu intra nici în datorii, pentru că s-ar putea să rămâi blocat în ele. Dacă nu ești atent, banii pot deveni teme toxice pentru tine.

Leu/Ascendent în Leu

Următorii 20 de ani pot să devină un adevărat carusel emoțional pentru tine, fiindcă Pluto se află în Casa a șaptea a relațiilor până în 2044. Vorbim despre toate relațiile, personale sau profesionale. S-ar putea să închei o relație sau un parteneriat în acest interval, dar te vei simți bine în legătură cu asta. O să scapi de tot ceea ce înseamnă legătură toxică în viața ta. Nu mai sta lângă oameni lângă care te simți blocat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În următorii 20 de ani, Pluto se află în Casa a șasea a sănătății și a muncii, dar și a rutinei de zi cu zi. Ar trebuie să te preocupe mai mult sănătatea ta, să mănânci mai bine, să faci sport. Dacă te confrunți cu probleme serioase de sănătate, trebuie să te tratezi. Nu te teme să mergi la consulturi, pentru că vei avea soluții și tratamente care te fac să te simți mai bine. Trebuie să te adaptezi și să modifici programul pe care îl ai atât la muncă, dar și în viața de zi cu zi. Îți trebuie mai mult echilibru.

Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel