Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

Ieri, Mercur și-a încheiat retrogradarea. A avut suficient timp să ne dea peste cap planurile. Până pe 15 mai, va rămâne în semnul Berbecului. Efectele retrogradării se pot resimți până când Mercur părăsește zodia contaminată.

În acest weekend, avem niște aspecte păcătoase din punctul de vedere al teoriei astrologice. Nu neapărat într-un sens rău, ci vom avea momente când ne detașăm de cine sunt noi cu adevărat și îndrăznim puțin mai mult. Nu ne mai pasă de ceea ce zice societatea și lumea. Noi ne vedem de viață.

Astăzi, Luna Neagră face un trigon cu Uranus. Iar duminică Luna Neagră face un trigon cu Jupiter. Cei curajoși, îndrăzneți, rebeli vor primi foarte multe oportunități.

Iată ce le transmite Daniela Simulescu nativilor!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus mai este pentru puțin timp în casa a 7-a. Iar Marte, guvernatorul casei a 7-a, se află într-o conjuncție cu Neptun. Vei lăsa foarte mult de la tine zilele acestea. Astrologul îți recomandă că dacă este de făcut treabă pe acasă, să nu o faci doar tu. Deleagă. Dacă ai de făcut proiecte la serviciu și nimeni nu te ajută, nu suferi în tăcere. Spune că ai nevoie de ajutor.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte se întâlnește cu Neptun în casa a 5-a. Ai parte de un romantism mistic. Fie că ești sau nu într-o relație, ai putea avea tot felul de coincidențe pe plan amoros în acest zile. Vor fi niște chestii pe care este greu să le pui pe hârtie, dar este tare frumos să le trăiești.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu limite testate

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele te invită să fii harnic, dar nu doar de dragul de-a fi. De exemplu, dacă știi că ai de aranjat grădină, nu doar să o cureți, ci cumpără un obiect decorativ. Găsește îmbunătățiri. Schimbă puțin imaginea locului și creează-ți un alt soi de confort.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În aceste zile, ai o empatie care te și ajută. Ajungi la ceilalți, îi înțelegi și știi cum să îi ajuți. O călătorie pe care o faci, îți poate aduce revelații.

Horoscop internațional. Cum va arăta luna mai pentru nativii Balanță, Scorpion și Săgetător?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele te invită să nu o iei razna pe plan financiar. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în casa a 2-a, ceea ce te va face foarte influențabil. Nu cheltui anumite sume doar pentru că cineva îți spune de un produs că face minuni.

Pești/Ascendent în Pești

În acest weekend, Marte se întâlnește cu Neptun în semnul tău. Visezi, evadezi, speri și ai un fel de vedenii. Daniela Simulescu îți recomandă să lași această stare să te curpindă. Fii spiritual, dar nu îi judeca pe cei care nu sunt ca tine. Nici nu îi forța să devină doar pentru a avea tu aliați.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel