Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Desfătare pentru o zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Hristos a înviat! Echipa Astrosens vă urează Sărbători liniștite!

Soarele se apropie de un sextil cu Saturn. Astrele ne sfătuiesc să trăim clipa. Să nu grăbim nimic! Unii încă mai sărbătoresc, alții sunt la muncă. Deși, pe moment, va părea că ne-a cuprins plictiseala, de fapt, ne vom bucura de viteza încetinită.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cum ne află în continuare sub influența sărbătorilor, ai putea face în așa fel încât să fii mai blând cu tine. Mercur se apropie de Chiron și te vei demonstra a fi destul de critic cu propria persoană. Încearcă să vezi și jumătatea plină a paharului. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să te odihnești cât poți de mult. Zilele ce urmează pregătesc pentru tine o Lună Nouă și alte evenimente care îți vor consuma toată energia. Tu chiar te vei bucura de liniște și armonie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei fi destul de sociabil, online sau offline. Dar, astrele îți recomandă să nu petreci prea mult timp în prezența oamenilor care nu țin cont și de ceea ce simți sau vrei tu. Nu te chinui doar de dragul de a o face!

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Rac/Ascendent în Rac

Vor fi momente în care te vei simți neputincios. Față de unii membri ai familiei sau față de apropiați. Astrele îți recomandă să nu preiei responsabilitățile altora. Zilele de sărbătoare sunt făcute și pentru a ne bucura de viață. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu te chinui prea mult cu planificarea! Mai bine lași portițe deschise. Și înveți să fii flexibil și să te adaptezi atunci când socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Bucură-te de familie și nu sta doar preocupat din cauza carierei!

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o zi nemaipomenită pentru distracție! Așa că fă tot posibilul să nu pierzi ziua doar stând în casă. Orice călătorie făcută va fi motiv de bucurie. De asemenea, poți profita de a aspectele pozitive pentru a învăța ceva. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel