Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai avantajate semne după sărbătorile Pascale. 

Pe 8 mai vom avea o Lună Nouă în Taur, un moment potrivit pentru liniște, calm și stabilitate. Iată ce le recomandă runele tuturor nativilor. 

Berbec

Runa Othala. Ținând cont și de faptul că urmează o Lună Nouă în Taur, este clar că vei lua contact mai mult ca altădată cu rădăcinile tale, cu ceea ce ai primit din partea familiei, atât din punct de vedete emoțional, cât și financiar.

Taur

Runa Ingwaz. Una dintre cele mai bune! De ce? Pentru că vorbește despre un nou început. Și urmează și o Lună Nouă în semnul tău. Universul îți oferă un potențial extraordinar de a te ocupa de ce îți place ție cel mai mult. 

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Gemeni

Runa Berkana. Universul vrea ca tu să creezi ceva, să dai naștere sau să pornești un proiect. Sigur vei primi resursele de care ar nevoie pentru a asigura creșterea acestuia. 

Rac

Runa Uruz. Tu te simți cel mai bine în preajma familiei, mai ales acum de sărbători. Dar, după ce vor trece acestea trebuie să îți dai seama și în ce alte domenii îți poți exercita puterea. 

Leu

Runa Thurisaz. La serviciu vei avea parte de numeroase conflicte sau lupte pentru putere. Nu este cazul să abandonezi, ci să nu te lași până nu vei obține victoria! Vei fi foarte apreciat pentru forța ta. 

Fecioară

Runa Raido. Ți-ar face bine ca după sărbători să îți vizualizezi viitorul în culori mai frumoase. Și să îți pui obiective clare și puternice. Orice călătorie pe care o vei face vine și cu progres.

Balanță

Runa Dagaz. Trebuie să ai mai mare grijă de sănătatea ta, atât cea fizică, cât și cea mintală. Ar fi cazul să îți simplifici programul și să cauți claritatea în absolut orice vei face. 

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Scorpion

Runa Perthro. Pare că runele îți prevestesc o săptămână plină de șanse! Poți afla unele secrete sau vei avea parte de numeroase semne ale destinului. Stai departe de bârfe sau femei răuvoitoare!

Săgetător

Runa Eihwaz. Săptămâna ce urmează îți va aduce multiple teste de testare a rezistenței, a voinței, dar și a capacității tale de schimbare. Va trebui să îți găsești motivația interioară pentru a putea rezista în fața tuturor provocărilor. 

Capricorn

Runa Tiwaz. Nu te lăsa tentat de tot felul de activități dubioase. Universul te va testa, vei putea alege între dreptate/moralitate și ilegalitate. Trebuie să ai curajul să alegi succesul pe termen lung, și nu victoriile de moment. 

Vărsător

Runa Laguz. Fii foarte atent la ceea ce visezi! Universul îți va trimite destule semnale pentru a te ajuta să te accepți o situație. Semne bune pentru cei care urmează un tratament. Poate alegi să te înnoiești. 

Pești

Runa Sowilo. Aceasta reprezintă Soarele. Săptămâna ce urmează va fi foarte importantă! Vei căuta victoria cu orice preț și o vei primi. Dar trebuie să ai grijă cui îi spui de planurile tale și de motivația adevărată din spatele acesteia. 

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel