Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Îndemnul astrelor pentru o zodie:"Profită de viață!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile oferite de Astrologul Daniela Simulescu!

Youtube video image

Jupiter a intrat ieri în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025! Acest tranzit ne va ajuta pe fiecare dintre noi să schimbăm, să testăm, să încercăm diverse lucruri. 

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mai ai aproape două săptămâni la dispoziție cu Marte în semnul tău, așa că este cazul să faci ceva, să fii mai îndrăzneț, mai curajos și să faci mai multă mișcare. Fii mai energic și nu lăsa viața să treacă pe lângă tine. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter a ieșit din semnul tău și a intrat în Casa a doua. O să îți stea mintea doar la cum să faci mai mulți bani, dar se anunță și niște cheltuieli. Ce îți mai recomandă astrologul? Să îți cauți un talent, ca să poți profita de pe urma lui.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești în continuare sărbătorit. Mercur este în Casa a douăsprezecea, va face un sextil cu Saturn, o conjuncție cu Uranus, dar și un sextil cu Neptun. Încă nu te bucuri atât de mult de intrarea lui Jupiter în semnul tău, dar este o perioadă foarte bună pentru meditație, rugăciune și introspecție. Dar și pentru planificare. 

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Rac/Ascendent în Rac

După Luna Plină de săptămâna trecută, care nu a fost neapărat pe placul tău, astrologul îți sugerează ca zilele acestea să lași de la tine. Să înveți să faci compromisuri, fără să te gândești că ai ceva de pierdut, ci poate chiar de câștigat!

Leu/Ascendent în Leu

Ai în vedere următoarea situație: discuțiile pe care le porți acum la serviciu cu șefii, cu colegii sau cu alți parteneri de business sunt importante, dar nu înseamnă că viața nu se poate schimba. Încearcă să nu trăiești aici și acum, ci să ai o perspectivă pentru viitorul apropiat. 

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să te remarci mai mult pe plan profesional. Și chiar dacă nu lucrezi, trebuie să ai un anumit rol, oriunde ar fi în el, în asociații, în cartier, în comunitatea din care faci parte, dar și în familie. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Mantre pentru fiecare zodie în sezonul Gemenilor. Iată ghidul tău pentru armonie și claritate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel