Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă liniște pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

 

Ne pregătim de un sextil între Marte în Berbec și Pluto în Vărsător. Curajul și acțiunea se întâlnesc cu puterea comunității. Vom fi încurajați să fim vizionari, să schimbăm status quo-ul și să luptăm pentru cauze mărețe. 

Iată care sunt previziunile pentru nativii zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu trebuie să stai degeaba. Dacă te apucă lenea, las-o pentru alte zile. Ca să te simți bine în propria piele, este necesar să fii cât mai activ. Ocupă-te de cât mai multe proiecte!

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se rupe de careul cu Pluto. Te mai liniștești, îți recapeți încrederea în tine și nu mai iei lucrurile personal, în caz că ai făcut asta ieri. Recomandarea Danielei Simulescu este să faci un pas în spate și să îți aduci aminte că nu trebuie să fii tu în centrul atenției tot timpul. Este necesar să îți mai acorzi timp. Ocupă-te de chestiunile spirituale.

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Știi că trebuie să te ocupi de foarte multe lucruri, dar îți lipsește un simbol. Simți că faci totul precum un robot. Ai nevoie și de altceva. Acel ceva trebuie să îl cauți în propria persoană, nu în exterior.

Rac/Ascendent în Rac

Ai în vedere că nu trebuie să mai aștepți de la ceilalți să îți spună ce să faci. Fii conștient de propria putere. Gândește-te care îți sunt calitățile și ce poți face. Nu mai aștepta validarea altora pentru că te poți descurca fără aceasta. În timp ce îți bei cafeaua, n-ar strica să îți pui câteva întrebări despre cine ești tu și ce poți face. Fii mai încrezător!

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Leu/Ascendent în Leu

Astrologul îți recomandă să te plimbi. Chiar toată săptămâna poți face asta. Și dacă te sună cineva să te invite în vizită sau la cumpărături, cel mai bine ar fi să te duci.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este necesar să fii mai selectiv decât de obicei. Ai grijă la oamenii cu care îți petreci timpul. Unele persoane nu le alegi tu, cum ar fi colegii sau vecinii. Dar dacă tot sunt în viața ta, nu le da mai mult decât este cazul doar pentru că sunt acolo. Trebuie să merite.

Oportunități și beneficii de la astre pentru CINCI zodii. Cine se bucură din plin de luna mai?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel