Oportunități și beneficii de la astre pentru CINCI zodii. Cine se bucură din plin de luna mai?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop lunar. Cinci zodii au parte de o lună remarcabilă!

Din punct de vedere astrologic, luna mai este plină de daruri speciale. Pe 18 mai, conjuncția Soare-Jupiter ne aduce cea mai fericită zi a anului. Pe 23 mai, conjuncția Venus-Jupiter va reprezenta cea mai romantică zi din an. Vom avea și un tranzit care ne va aduce multe schimbări, anume intrarea lui Jupiter în semnul Gemenilor.

Iată zodiile care primesc oportunități de la astre în luna mai!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna mai îți aduce un impuls de a face lucrurile așa cum trebuie și astfel încât să fie pe placul tău. Pe durata întregii luni, îl vei avea pe Marte în semnul tău. Te va sprijini să faci pași înainte. Cu toate acestea, Marte vine cu două părți: te poate face foarte furios sau foarte fricos. Toată luna ar trebui să faci cât mai multă mișcare. Cu cât stai mai mult, cu atât ai mai mult de pierdut. Marte îți aduce curaj, furie, frică, dar și nevoia unui nou început. Va fi necesar să fii puțin irascibil, furios și să pui presiune pe ceilalți. Pe 26 mai, Jupiter va intra în casa a 3-a. Îți va aduce fluctuații, iar acest lucru va cere să te adaptezi și să te schimbi.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Leu/Ascendent în Leu

În primele trei săptămâni, ești avantajat pe plan profesional. Te poți bucura de multe șanse și oportunități. Ai vizibilitate în fața șefilor, iar oamenii te ascultă. După aceea, finalul lunii te împinge să găsești oamenii cu care rezonezi. Ai nevoie de o comunitate. Pentru a reuși, va fi necesar să socializezi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter în casa a 9-a te provoacă să înveți cât mai mult. Mai mult decât atât, ești încurajat să mergi în locuri în care nu ai mai fost până acum. După 26 mai, Jupiter se va duce în casa a 10-a. Vei avea ocazia de a primi multe oportunități pe plan profesional. Tot ceea ce ai învățat va trebui pus în aplicare. În timpul tranzitului lui Jupiter în Gemeni, așteaptă-te să îți schimbi locul de muncă, să promovezi sau să fii dat la o parte.

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte și Jupiter îți aduc multă iubire, pasiune, creativitate cât cuprinde și senzualitate. În plus, dacă ești singur, ai șansa să îți găsești partenerul ideal. Mai mult decât atât, dacă ești deja într-o relație care nu se confruntă cu probleme, astrele te vor ajuta să reaprinzi flacăra. Vei reuși să elimini monotonia din relație!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, este în mers direct până pe 29 mai. Orice ți s-ar întâmpla luna aceasta, vei avea un punct de sprijin.  Astrele te sfătuiesc  să fii cât mai onest, deschis și direct cu oamenii dragi. În primele trei săptămâni ale lunii, dacă îți dorești copii este momentul potrivit. Dacă ai deja, este recomandat să petreci mai mult timp cu aceștia. Bucură-te de pasiune și romantism cât încă mai poți.

Horoscop internațional mai 2024. O zodie se bucură de schimbări plăcute în relații!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel