Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop zilnic. Iată ce previziuni există pentru acești nativi!

Această săptămână nu are prea multe evenimente remarcabile despre care să discutăm, din punct de vedere astrologic. Însă, vă amintim că nu mai este mult până când Mercur va retrograda în semnul Berbecului, pe 2 aprilie, unde va rămâne până la data de 25 ale aceleași luni. Îi putem resimți încă de pe-acum efectele.

Ce ar fi bine să facem? Să amânăm deciziile importante și să nu spunem lucruri la nervi.

Poți să vezi și acest articol:  Calendar astrologic aprilie 2024: Eclipsă de Soare și Mercur retrograd

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cumva, tu ești printre protagoniștii acestei perioade, dar cum Marte, guvernatorul tău, este în Casa a 12-a, nu ar strica să îți vezi puțin lungul nasului. Mai stai puțin în spate, gândește-te, meditează. Nimeni nu este atotștiutor și din când în când, este bine să ne facem un proces de curățenie interioară, să stăm cu noi înșine și să ne dăm seama ce vrem cu adevărat de la viață. Ceea ce te și invită astrele să faci.

Taur/Ascendent în Taur

Venus este într-o zonă care ție îți priește pe moment, însă astrologul te îndeamnă să ceri ajutorul la nevoie. Să te bazezi mai mult pe ceilalți. Poți să oferi și tu sprijin, dar să și ceri. 

Balanțele nu trebuie să fugă de confruntare. Scorpionii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii au parte de relații familiale complicate

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de retrogradare, iar tu o să simți din plin efectele sale în aceste zile. În toată această agitație, ai grijă să nu faci greșeli mari la serviciu, să nu provoci mici scandaluri, să nu vă grăbiți și să nu uitați de anumite detalii foarte importante.

Rac/Ascendent în Rac

Și tu ești unul dintre protagoniștii acestei săptămânii, pe care o vei resimți la un nivel mai acut. Astrologul te îndeamnă să nu crezi prea mult în promisiunile șefilor în această perioadă, deoarece pot apărea tot felul de modificări, pe care vei fi nevoit să le accepți. 

Vârsta planetară a lui Venus. Influenţa asupra relaţiilor din viaţa noastră începe din adolescenţă

Leu/Ascendent în Leu

Cel mai probabil, Eclipsa de Lună de ieri nu ți-a priit foarte mult, mai ales că una zici și alta se înțelege. Acest principiu se poate aplica în continuare și în zilele următoare. Mai ales că Mercur se pregătește de retrogradare, iar la tine va fi în Casa a noua. Ce trebuie să reții, chiar dacă te vei mai supăra că cei din jur nu gândesc ca tine? Că dreptatea nu este absolută.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Un lucru este cert: oamenii din jur te provoacă mult. Cu Marte în Casa a șaptea, orice te poate face să iei foc. Este multă furie, însă nu ar strica să găsești alte metode prin care să o gestionezi. Poți să mergi la un concurs, într-o competiție, astfel încât să îți dovedești ție însuți de ceea ce ești în stare.

Poți să citești și acest articol de pe Astrosens: Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel