Calendar astrologic aprilie 2024: Eclipsă de Soare și Mercur retrograd

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop lunar. Aprilie ne promite unele dintre cele mai memorabile evenimente din 2024!

2 aprilie: Mercur își începe retrogradarea în Berbec

Retrogradarea va dura până pe 25 aprilie, însă efectele se vor întinde și în primele două săptămâni din mai. Mercur reprezintă vocea și mintea noastră. Berbecul este arhetipul curajului și al furiei. Și când avem o mișcare retrogradă în primul semn al zodiacului, ne vom confrunta cu multe greșeli din cauza nerăbdării, dar și cu momente de lașitate din partea persoanelor la care nu ne-am fi așteptat. Bineînțeles, ca orice retrogradare a lui Mercur, și aceasta va provoca destule încurcături, amânări sau anulări. 

Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

5 aprilie: Venus intră în Berbec

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. Vom fi impulsivi și vom fi dornici de tot felul de activități fizice împreună cu partenerul: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. 

Aritmia cardiacă: mit și realitate

8 aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Deoarece Soarele și Luna se întâlnesc iar în primul semn al zodiacului. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință. Și cum de această dată avem și o eclipsă, putem spune că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ce ne face rău și ce ne rănește.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

19 aprilie: Soarele intră în Taur

Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. 

21 aprilie: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus în Taur

Când această conjuncție are loc, apar idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu ne plac. Fiind diferența de mentalitate dintre cele două generații și întâlnirea având loc în Taur, există o rezistență în plus. Instabilitatea de pe piețele financiare va fi uimitoare și îngrozitoare. Vor apărea decizii frumos împachetate. Cu Jupiter-Uranus te poți îmbogăți sau poți avea pierderi neașteptate.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

24 aprilie: Lună Plină în Scorpion

Acest eveniment astrologic ne arată limitele, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră. Vor apărea diverse discuții despre resurse. 

25 aprilie: Mercur își oprește retrogradarea

Vom avea mai mult curaj atunci când vom face declarații. Și vom căuta prospețimea cu orice preț. 

Horoscop APRILIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

29 aprilie: Venus intră în Taur

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă cu nevoia crescută de confort, poftă de viață, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. De menționat că Venus(Micul Benefic) va fi în conjuncție de semn. Cu Jupiter(Marele Benefic).  

30 aprilie: Marte începe tranzitul în Berbec

Trecerea lui Marte de la Pești la Berbec este una foarte semnificativă, este ca un nou început. La nivel mondial se vor agita foarte mult spiritele, mai ales ținând cont că lui Marte îi place tot ce ține de luptă și acționează, deși s-ar putea să ni se pară surprinzător, din frică. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. 

Horoscop APRILIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel