Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care NU trebuie să stea pe loc!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată mesajele astrelor pentru următoarele șase zodii!

Ce aspect avem astăzi, din punct de vedere astrologic?

Ei bine, Juno retrograd din semnul Fecioarei face o opoziție cu Saturn din Pești. Iar asta se poate traduce printr-o serie de negocieri care se pot bloca. Desigur, nerăbdarea este cea care poate să creeze și o mulțime de frustrări. 

Poți vedea mai multe despre Juno aici: Fațetele feminității în astrologie. Cine este Juno în harta natală?

Redactorul-șef Astrosens, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru acești șase nativi:

Berbec/Ascendent în Berbec

Să ne reamintim de faptul că Marte, guvernatorul tău, este în continuare în Casa a XI-a. Asta înseamnă că nu trebuie să stai pe loc! Chiar daca te poți enerva, te scuturi și mergi mai departe. Caută soluții, descurcă-te, vorbește cu oamenii, nu sta locului!

Taur/Ascendent în Taur

Și pentru tine, Marte este în continuare în Casa a zecea, iar asta se traduce prin destul de multă frustrare. Mai ales pentru că îl ai și pe Mercur în Casa a douăsprezecea. Nu poți să te exprimi, nu ai curajul să spui ceea ce te enervează și pot apărea situații în care îți vei da seama că ai ajuns la o limită. Dar depinde doar de tine cum vei ști să gestionezi momentul. Astrologul îți recomandă să nu te închizi în tine mai mult decât este cazul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Întreaga săptămână stă sub influența Conjuncției dintre Soare și Neptun, care se petrece la tine în Casa a zecea, a carierei. Deci, este posibil să uiți de niște detalii la locul de muncă. Astrologul îți spune să nu te bazezi doar pe ce crezi tu, ci fii atent și la ceea ce îți transmite limbajul non-verbal al celorlalți.

Rac/Ascendent în Rac

Ai multe preocupări pe plan financiar, dar trebuie să și acționezi, nu doar să te îngrijorezi. Revino-ți și caută soluții cât mai bune pe partea de bani. Trebuie să fie și altele, nu doar cele la care ai apelat de fiecare dată. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă zilele acestea apar în jurul tău oameni care te stresează și devii irascibil din cauza lor, este de bine. Cum se poate asta? Cu Marte în Casa a șaptea, tu trebuie să îi întâlnești pe acești oameni, care să te scoată din zona de confort. Ca să poți avansa. Nu uita că nimic nu este întâmplător.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai face bine să te gândești doar la negociere, indiferent de planul în care se întâmplă. Este singurul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere zilele acestea, pentru că ai mare nevoie să nu le faci tu pe toate. 

Vezi și următorul articol de pe site: Kelly Surtees, astrolog internațional, spune despre persoanele cu Luna în Taur: Se descurcă cel mai bine într-un mediu liniștit în care nu există haos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel