Horoscop. Ce aduce Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent până pe 27 martie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Ce aduce Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent până pe 27 martie, aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Mercur va sta în Peşti până pe 27 martie. Mercur, planeta comunicării, este în cel mai confuz semn al zodiacului.

E nevoie ca, în perioada următoare, să fii foarte atent la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu.

Mercur va face o conjuncţie cu Neptun pe 23 martie, îmi este puțină teamă.

Citeşte şi: APE TULBURI și HAOS cu Mercur în Pești între 10 și 27 martie

Cu Mercur în Pești, vom avea propriile războaie de dezinformări, de fake news, de păcăleli, de haos. Este destul de instabil, aşa că te rog să ai grijă până pe 27 martie.

Să nu uităm că Mercur în Peşti a fost şi când a început pandemia. În martie 2020 a şi retrogradat acolo. A mai fost în Peşti şi anul trecut, între 16 martie - 4 aprilie, când iar am avut o perioadă de dezinformări şi exagerări. Deci, puţină grijă în perioada ce urmează.

Bineînţeles, Mercur se va duce într-o zonă a astrogramei la fiecare dintre noi.

Horoscop. Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Drept vorbind, acest Mercur în Peşti nu îţi va prii. Eşti obligat să accepţi chestii care nu îţi plac foarte mult de moment sau tot felul de traume ale trecutului, nostalgii se reactivează şi te ţin captiv, te simţi puţin neputincios. Cu Mercur în Peşti în casa a 12-a este o perioadă bună pentru iertare, împăcare, dar şi o perioadă bună de  acceptare a faptului că unele persoane din jurul tău poate sunt bolnave şi nu poţi să le ajuţi. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Mercur se este în casa a 11-a şi te va oblica oarecum să cauţi suport şi să accepţi şi alte păreri şi poate chiar să vrei să faci ceva pentru umanitate. Eşti foarte nesigur în ceea ce priveşte viitorul apropiat, dar în acelaşi timp, ai vrea să pui şi tu umărul pentru cineva. poate pentru ce se întâmplă acum în Ucraina sau poate pentru oamenii din comunităţile de lângă tine.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Este o perioadă destul de curioasă. Mercur este în casa a 10-a. Din punct de vedere profesional: vizibilitate, imagine, ieşirea din zona de confort, să fii văzut cu ce spui, cu ce faci. Mercur o să te ajute mult. Ţi-aş recomanda să fii pregătit, să ai multe "antenuţe", să asculţi mai multe lucruri şi să vezi ce înveţi tu.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Mercur este în casa a 9-a. Multe proceduri pentru anumite călătorii, chestii administrative, dar este o perioadă pentru învăţare şi pentru spiritualitate.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Mercur în casa a 8-a te provoacă, te face să vrei mai mulţi bani sau să deschizi un proiect. Îţi vin tot felul de idei prin care poţi să faci bani. Unele sunt fezabile, unele nu sunt fezabile. De aceea, am rugămintea să nu te încrezi în oricine, oricum şi să nu te aliezi cu oricine în perioada ce urmează pentru că Mercur se duce lângă Neptun şi s-ar putea să ai un mic risc de dezamăgire.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Mercur e în casa a 7-a. Poate ai cunoscut pe cineva recent şi discuţiile încep să se înteţească sau cu Mercur în casa a 7-a, lângă Jupiter, lângă Neptun, lângă Soare, ai curaj să vorbeşti cu partenerul de ceva ce îţi doreşti, de ceva ce simţi. Discuţiile pot fi destul de difuze, dar important este să fie acolo. Mi-aş dori ca niciunul dintre voi să tacă, ci să vorbească, să aibă încredere în cealaltă persoană.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Mercur este în casa a 6-a. Vorbim despre sănătate, diagnostic, vorbim despre nevoia de a vă face o rutină. Trebuie să învăţaţi să acceptaţi necunoscutul, să nu mai căutaţi controlul, mai ales că şi Venus s-a mutat de lângă Pluto de acolo din Capricorn şi trebuie să fiţi puţin mai flexibili. Cu Mercur în casa a 6-a, v-aş recomanda să nu vă băgaţi în bârfe la locul de muncă.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a 5-a, lângă celelalte planete în Peşti şi începeţi să vorbiţi mult despre ce vă place, despre ce simţiţi. Aveţi curaj să transmiteţi, să împărtăşiţi. Şi bineînţeles, toate procedurile legate de copii - că vreţi copii sau aveţi copii şi trebuie să vorbiţi la şcoală sau la grădiniţă. E o perioadă nemaipomenită pentru asta.

Săgetător / cei cu ascendentul în Săgetător

Cu Mercur prin casa a 4-a, lângă Neptun, v-aş recomanda să vă calculaţi bine riscurile de genul "acoperişul mai duce sau trebuie să îl înlocuim?" Cu Mercur în casa a 4-a lângă toate aceste planete şi mai aleg lângă Neptun, să nu credeţi tot ce vi se spune în familie, să nu credeţi toate victimele şi să nu încercaţi să vă victimizaţi mai mult, considerând că veţi avea anumite foloase pentru că bumerangul nu o să vă placă.

Capricorn / cei cu ascendentul în Capricorn

Cu toate stelele din această perioadă (Mercur şi toate celelalte planete din casa a 3-a), vorbim de investiţii sau vorbim de bani care să facă bani, de cum să eficientizaţi veniturile, cum să eficientizaţi cheltuielile. E o perioadă foarte bună să căutaţi oferte. Chiar dacă nu o găsiţi voi, cu siguranţă o să vă recomande internetul o reclamă şi o să ziceţi: "Vai, în sfârşit am găsit cea mai bună ofertă!"

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Venituri vin (nu contează de unde), dar vin şi cheltuieli. Cu Mercur în casa a 2-a, pe lângă Jupiter, pe lângă Neptun, pe lângă Soare, sunteţi axaţi pe zona financiară şi oarecum discutaţi. Un bonus, o primă, o mărire, un contract. O nebunie urmează la voi!

Peşti / cei cu ascendentul în Peşti

Mercur este în semnul vostru. Se alătură lui Jupiter, lui Neptun, se alătură Soarelui. Cu alte cuvinte, puteţi să fiţi cei care îi mână pe ceilalţi la pace, la înţelegere, la compasiune. Sunteţi înţelegători, empatici, toleranţi. Sunteţi cei care fac conexiuni şi sunteţi cei care vorbesc din inimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel