Horoscop chinezesc 1 iulie-29 iulie. Luna Caprei de Foc. Probleme financiare, dar și secrete. Interpretările astrologului Nicoleta Ghiriș

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii Caprei de Foc (1 Iulie- 29 Iulie 2022) pentru toate zodiile.

 HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Perioada 1 Iulie- 29 Iulie 2022

„Luna iulie este o lună energetică care ne aduce în prim-plan o energie de ajutor resimțit din toate părțile.
Energia centrală realizată între lună și energia anuală ne poate aduce probleme financiare si este bine sa fim precauți când vrem să investim. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Să păstram acolo luna aceasta culoarea gri.
„Luna aceasta este luna Caprei de foc, o lună în care prietenia/ networking-ul, ideile de business și intuiția sunt primordiale, o lună favorabilă acestora. Este o lună în care suntem predispuși să aflăm sau să tăinuim secrete. Bineînțeles, fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu”, explică astrologul Nicoleta Ghiriș. 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor Șobolan. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Încercați să vă protejați, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru consultații. Atenție la persoanele însărcinate, urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. În această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc., pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte, o combinație energetică vă va predispune pe cei căsătoriți la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna aceasta fiind luna potrivnica vouă puteți fi predispuși la a va răni, acordați o atenție crescută la alimente sau lucruri care vă pot pune în pericol. Culorile pe care ar trebui să le purtați luna acesta pentru a fi protejați sunt nuanțele de verde.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie slăbită, însă una care trebuie potențată, una care poate alimenta energia de prosperitate anuală. Pe de altă parte, o combinație energetică vă va predispune către noroc la bani. Atenție la conflicte între generații. Țineți aproape nativul Cocoș luna aceasta, pentru a beneficia de protecție împotriva energiei anuale, care nu este atât de prietenă vouă. Fiind zodia din opoziție este posibil să mai întâmpinați ușoare opreliști, însă veți primi ajutor din partea divinității si a celor din jur. Culorile pe care ar trebui să le purtați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, maro, galben.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Și voi aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie ușoară ce poate alimenta un conflict între generații în familie. Pe de altă parte, o combinație energetică vă va predispune către o mai mare prosperitate si noroc la bani. Țineți aproape nativul Cal luna aceasta, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt crem, bej, maro, galben, roșu, portocaliu.

Găsiți continuarea horoscopului chinezesc pe iulie 2022 pe Spectacola.ro.

Ați citit și despre previziunile Horoscopului chinezesc în anul Tigrului de Apă 2022? Valabile până în ianuarie 2023. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel