Horoscop chinezesc 2022. Noi misiuni și relații intense pentru aceste TREI ZODII!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Zodiile care se vor confrunta cu misiuni noi în care trebuie să dovedească deschidere către schimbare, dar și cele care vor avea relații noi și chiar relații romantice intense sunt: Cocoșul, Câinele și Porcul.  

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Rinichii sunt cei care corespund zodiei Cocoșului, iar din punctul de vedere al medicinei chineze, aceștia au legătură cu potențialul nostru, cu misiunea noastră personală și resursele de care dispunem pentru a putea să o ducem la bun-sfârșit. Cei cu Cocoș în astrogramă vor avea ocazia să își reîmprospăteze această misiune, să se gândească mai bine la lucrurile care le dau un sens în viață, să își regândească identitatea. Recomandarea specialistului Octavian Sbârnă al cărui interviu îl poți urmări aici este ca nativii acestei zodii să fie mai meditativi vizavi de ce scop au ei în viață și de ce potențial dispun și asta nu doar din perspectiva profesională, ci și relațională. Să se gândească dacă îi reprezintă relațiile pe care le au, prietenii pe care și-i fac, hobby-urile de care se leagă și așa mai departe. 

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Nativii din zodia Câinelui au toate șansele în anul Tigrului să întâlnească oameni noi. Medicina chineză asociază această zodie cu pericardul (mai precis cu învelișul fibros al inimii), zonă care din perspectiva energetică trimite la importanța relațiilor intime, atât cele amoroase, cât și cele cu oamenii foarte apropiați, oamenii în fața cărora avem curajul să ne arătăm vulnerabili. Așadar, în anul Tigrului, Câinii au șansa de a cunoaște oameni noi, oameni de care să se apropie, fie ei parteneri romantici sau prieteni cărora să le deschidă ușa inimii. Însă pentru asta este nevoie ca acești nativi să lase garda jos, să fie disponibili.

PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Porcul în medicina chineză ține de piept, abdomen superior și abdomen inferior, menținând un echilibru general și ocupându-se de procesele metabolice. Pentru nativii din zodia Porcului ceva vechi se poate nărui, se poate distruge, însă asta este doar ca să facă loc oportunităților noi. Octavian Sbârnă spune așa: „demolezi ceva pentru a construi altceva”. Vorbim despre a alege noi înainte ca universul să facă schimbările oricum și să ne ia pe sus, să alegem noi unde vrem să schimbăm, să renunțăm la lucrurile care nu ne mai sunt de folos și să începem să reclădim, aceasta este soluția. Putem vedea ce are universul de oferit, putem lua, putem adapta apoi astfel încât să se potrivească vieții noastre. De asemenea, oamenii cu Porc în astrogramă vor avea mai multe oportunități de a-și lărgi orizontul social.

Citește mai multe previziuni despre zodiile care trebuie să învețe o lecție în 2022 aici.

Click aici dacă vrei să afli despre compatibilitățile din zodiacul chinezesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel