ZODIILE care trebuie să învețe o lecție în anul TIGRULUI 2022. Horoscop chinezesc, recomandări

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Vestea excelentă este că Tigrul vine în 2022 și cu bogăție, însă doar dacă am cântărit cu atenție ofertele și oportunitățile care apar. Cel mai bine este în acest an este să vă găsiți propriul ritm și să nu vă opuneți, în special figurilor cu autoritate. Totodată, este un an al schimbărilor, însă odată cu schimbările apar și oportunitățile.

Zodiile care au nevoie să învețe niște lecții importante în 2022 sunt Dragonul și Șarpele.

Previziunile pentru aceste zodii au fost făcute de specialistul Octavian Sbârnă care a fost invitat la interviurile Astrosens.ro și despre care poți afla mai multe aici. 

Recomandări pentru DRAGON: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Dragonul este, de fapt, o îmbinare între lemn și pământ și apă și este destul de echilibrat având aceste elemente. Dragonul este asociat cu ideea de stomac, iar acesta are mai departe legătură din punct de vedere simbolic cu ideea de ce „înghițim” – la nivel emoțional – mai precis, are o conexiune directă cu ceea ce acceptăm sau refuzăm în contextul anumitor evenimente. Lecția pe care Dragonii ar trebui să o învețe în 2022 este aceea de a pune o limită, de a învăța să spună NU. Această lecție, odată învățată, îi va ajuta să nu mai fie atât de frustrați. Întâlnirea dintre Dragon și Tigru în 2022 aduce o nouă formă de raportare la conflicte, prin ceea ce denumim o situație de tipul win-win, să aibă toată lumea de câștigat, spune Octavian Sbârnă. Tigrul vine cu repere noi pentru Dragon, deoarece dacă nativii acestei zodii continuă să spună „da”, deși ei vor, de fapt, să spună „nu”, atunci își vor compromite sănătatea. 

Dragonii ar trebui să spună exact ce gândesc, persoana cu care sunt în conflict să fie invitată să spună și ea prietenește ce dorește și să găsească o soluție comună, întorcând, astfel, conflictul în beneficiul ambelor părți. 

Recomandări pentru ȘARPE: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Șarpele este un semn cu care Tigrul are o relație specială, însă anul acesta Șerpilor li se pare că nu primesc suficient de la Tigru. Lecția pe care trebuie să o învețe este aceea de a fi recunoscători. Ei au un gol emoțional de care nu își dau seama, din cauza acestui gol, nimic din jurul lor nu a pare a fi niciodată de ajuns. Ei se simt deseori nedreptățiți. În ceea ce privește medicina chinezească, semnul Șarpelui are legătura cu splina, iar splina are rolul de a converti mâncarea în hrană. La nivel spiritual asta înseamnă, într-un sens mai profund, abilitatea de a transforma tot ce se întâmplă în lecții de viață și de a se bucura de tot ceea ce ne înconjoară.

Șerpii trebuie să învețe să nu mai simtă nevoia de a astupa acest gol cu ceva, cu mâncare multă, de exemplu, ci să creeze spațiul și contextul care să le permită să se poată bucura cu adevărat de viață. 

Găsiți în video-ul de mai jos recomandările pentru toate zodiile prin interpretarea horoscopului chinezesc de către Octavian Sbârnă în dialogul cu astrologul Daniela Simulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel