Horoscop chinezesc 2022. Zodia care va avea un an prost

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. 2022 este Anul Tigrului de Apă. 

Octavian Sbârnă(Acupunctor, Consultant Feng Shui și Astrologie Chineza), invitat la interviurile Astrosens, ne-a oferit mai multe detalii despre zodia cea mai provocată de Anul Tigrului de Apă. 

Zodiac chinezesc. Semnul şi elementul tău, în funcţie de anul naşterii

"Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis, o problemă. Când oamenii aud de ideea de conflict, acesștia se gândesc automat la lucruri negative. Aleg să aibă mai degrabă o atitudine mai pasivă. De genul: Hai să aflu dacă o să îmi fie bine sau o să îmi fie rău. Ori nu despre asta este vorba! Ci despre a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine. Putem lua exemplul legat de vreme. Dacă este iarnă afară, mă îmbrac bine și totul va fi ok. Nu poți folosi aceleași haine de iarnă în mijlocul iernii. Deci ideea principală este aceea de a ne adapta. Cum o facem? Conflict înseamnă, în primul rând, o ciocnire care este destul de superficială, evidentă. Se rup unele lucruri. Omul vine și îți spune în față că are o problemă cu tine. Acesta este un avantaj pentru că îți spune în față. Acest conflict poate aduce o confruntare de unde cel mai bun lucru care poate să derive este schimbarea. Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Și a doua regulă este: caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine.

Dacă te duci tu către această schimbare, vei vedea că anul aduce oportunități. Este ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

În astrologia și medicina chineză, maimuța reprezintă vezica urinară. Deci ne referim la resurse. În an de Tigru, cei care au Maimuță își schimbă reperele. Vedem lucrurile foarte diferit. Astfel, vom schimba și destinația.

Cu alte cuvinte, Maimuța are parte de o repoziționare. Trebuie să luăm resursele de unde erau și să le aliniem cu noua destinație care derivă din noile repere.

Acolo unde ai Maimuță, lucrurile au stagnat. De aceea, recomandabil este să anticipăm din timp schimbările."

Urmărește previziunile lui Octavian Sbârnă pentru toate zodiile: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel