Horoscop CHINEZESC 2024 pentru DRAGON

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul Anca Dimancea, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru anul 2024, cel al Dragonului. Iată previziunile!

 

Suntem la începutul unei perioade pline de energie și dinamism, sub semnul Dragonului de Lemn. Dragonul, recunoscut drept cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne încurajează să ne lăsăm purtați de imaginație și să visăm mai amplu decât am făcut-o vreodată.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul suprem al puterii, norocului și succesului. Este o ființă mistică asociată schimbării, inovației și expansiunii.

Anul Dragonului aduce adesea cu el revoluții personale și schimbări sociale, inspirând oamenii să aspire la idealuri înalte și să își depășească limitele proprii.

În anul Dragonului, este bine să ne concentrăm pe partea de spiritualitate, nu doar spre a agonisi. Altfel, vom avea surprize neplăcute.

Iată previziunile pentru nativii Dragon!

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Anul nu vine cu vești bune când este vorba de sănătate. Trebuie să ai mare grijă în acest plan. Dacă deja știi că ai unele probleme medicale, acestea pot reveni în atenția ta.

Cu toate acestea, când este vorba de oportunități, vei avea de unde să alegi. Va fi o provocare să te decizi. 

Este un an bun pentru inovație și pentru a încerca ceva nou.

Citește și Horoscop CHINEZESC 2024 pentru IEPURE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel