Horoscop chinezesc. Ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna iunie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Patru semne din horoscopul chinezesc vor fi cele mai norocoase în amor în această lună. Ești unul dintre ele?

Potrivit astrologiei chinezești, aceste PATRU zodii vor primi binecuvântări în luna iunie pe plan amoros!

1. Câine (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Se arată lucruri bune pentru tine în această lună a anului. Totuși, dacă folosești aplicații pentru întâlniri, acestea te vor frustra. Ai face bine să cunoști persoane mai mult în viața reală, pentru că acest lucru o să îți aducă noroc în dragoste. Se spune că nuanțele de verde îți aduc noroc în amor, așa că le poți alege pentru haine sau accesorii, mai ales dacă ai întâlniri.

Nu trebuie să folosești această culoare din cap până în picioare. Chiar și o mică eșarfă din mătase ori o geantă pot face minuni.

De asemenea, dacă ești într-o relație și simți că lucrurile încep să nu mai funcționeze, nu te grăbi să destrami această legătură, ci întreabă-te ce poți face să rezolvi problemele. În cazul în care cineva din jur se opune relației, nu uita că doar tu și partenerul sunteți cei care contați. 

Din fericire, o să îți meargă bine pe plan emoțional, nu trebuie decât să îți urmezi instinctul.

2. Cocoș (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Dacă ești singur, o să simți că ai noroc în dragoste în iunie. Și fii cu ochii în patru mai ales la locul de muncă! Asta înseamnă că poți găsi pe cineva printre colegi, într-o deplasare cu serviciul sau de ce nu, la o conferință. Sau poate că vei întâlni un amic de-al unui coleg și te vei îndrăgosti pe loc.

Oricare ar fi situația, încearcă să nu te grăbești și lucrurile vor progresa fără prea mari bătăi de cap. Se pare că nuanța care îți aduce noroc în iunie este roz.

În cazul în care ești într-o relație, s-ar putea să apară mici dispute cu partenerul, dar nimic deosebit. Încearcă doar să împarți sarcinile cu acesta, astfel încât niciunul să nu ajungă la epuizare. Și nu uita: partener fericit, viață fericită!

3. Maimuță (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Predicțiile lunii iunie pentru tine spun chiar că o să ai de-a face cu un nativ Cocoș. Așa că poți citi și horoscopul de mai sus.

Ești un nativ singur? Se pare că există șanse mari că cineva să îți facă ochi dulci. Poate fi cineva pe care îl știi deja, dar nu erai sigur dacă te place. Poate că este la fel de speriat ca tine și nu știe cum și când să facă prima mișcare. Observă-i foarte atent comportamentul, dacă știi deja despre cine este vorba.

Dacă ești într-o relație, ai face bine să te ocupi mai mult de partener. Ai copii? Ar trebui să te gândești la o vacanță în care să îi incluzi și pe ei. Deși munca este importantă, riști să te împovărezi suplimentar cu problemele de la job și nu mai acorzi atenția cuvenită familiei.

4. Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Dacă ești singur, orice activitate pe care o întreprinzi în luna iunie îți poate aduce noroc în dragoste. Ieși mai mult în oraș, petrece timp cu prietenii și bucură-te de vară! Norocul tău poate să strălucească sau vei atrage privirea cuiva. Dar ai grijă și nu îți pune inima pe tavă unei persoane nepotrivite.

Ai încredere și în ceea ce îți spun prietenii despre un posibil partener. Dacă știi că sunt sinceri, pot fi persoane care să te avertizeze în legătură cu posibilele nereguli în privința sa.

Poți să vezi și: Horoscop chinezesc. Cele CINCI zodii care vor avea oportunități financiare până la final de an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel