Horoscop chinezesc: CINCI zodii provocate. „Demolarea principiilor”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Freepik.com
sursă foto: Freepik.com

Horoscop chinezesc în anul Tigrului de Apă: cinci zodii provocate. 

Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

Iată CINCI zodii destul de provocate până la finalul lui ianuarie 2023!

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

Tigrii sunt cei mai afectați, atât pozitiv, cât și negativ. E momentul în care chiar ești pus față în față cu niște lucruri. Asta automat amplifică anumite aspecte. Orice animal din harta noastră vine la pachet cu niște lecții karmice, cu niște etape de evoluție pe care le avem de parcurs. Avem tendința să credem că modul în care vedem noi lumea este realitatea obiectivă și poate că e momentul să ne dăm seama că nu există doar o realitate, ci mai degrabă e vorba despre felul în care percepem noi lumea. E greu să avem o ipostază de observator.  Cei cu Tigru în hartă trebuie să conștientizeze că au o problemă legată de nedreptate. Lecția pe care o au de învățat are legătură și cu divinitatea. 

DRAGON (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Frustrările acumulate dacă nu zic „nu” când eu vreau să zic, de fapt, „da” se vor vedea în starea de sănătate. O atitudine de tipul „pierd eu ca să câștigi tu și să fie bine. Rămân eu frustrat” nu este sănătoasă. Nu mai bine câștigăm amândoi cu un dialog sincer? Trebuie să găsim varianta de mijloc care este utilă pentru toată lumea. Dragonii trebuie să învețe să se certe, diplomatic și constructiv. Provocarea aceasta vine și cu o oportunitate pe măsură. Ei în general nu pun piciorul în prag când trebuie. Când vine anul Tigrului aceste nedreptăți pe care oricum le simțeau și înainte, acum vor fi și mai mari, tocmai acesta fiind momentul declanșator. Iar acești nativi trebuie să privească lucrurile și din alt unghi. 

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Deși între Tigru și Cocoș nu există neapărat interacțiune, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de beneficiile influenței și energiei Tigrului. Tigru poate aduce repere, ne vom întreba din ce în ce mai des cine suntem și de data aceasta nu ne vom mai mulțumi cu jumătăți de răspuns.  De altfel, Cocoșii au mereu provocarea asta, cine sunt eu, care este calea mea în viață? E posibil ca acesti nativi să fie copleșiți de anumite gânduri sau evenimente sau trăiri. Cocoșii trebuie să se gândească mai mult la dezvoltare personală în acest an.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei. Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață. „Pot să fiu atent dacă sunt compatibil cu partenerul, dacă această relație mă reprezintă sau nu. Nu înseamnă neapărat că dacă vine o relație merg spre ea, s-ar putea să fie nevoie să spun nu, să mă gândesc ce anume e bun pentru mine, ce anume e important pentru mine”.

PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Până la începutul lui 2023 nativii Porc se vor confrunta cu schimbări pe planul social, al relației cu exteriorul, al cercuri sociale, al grupurilor. Pentru cineva cu Porc cu în hartă acest an poate să vină cu o demolare și reconstruire a reperelor sau principiilor despre ce este social, despre legătura noastră cu ceilalți. Nativilor Porc le e mai ușor să fie introvertiți, însă în momentul în care se duc spre exterior, au tendința să o facă într-un mod excesiv și superficial, lipsit de esență. Sunt oameni care pot fi sufletul petrecerii, dar de multe ori ei sunt cei care râd în toate pozele pentru că vor să se convingă pe ei că au prieteni, că nu sunt goi pe interior. Ei au neapărată nevoie de atenție, de validare. Anul acesta e o invitație către ceea ce trebuie să distrugă, să încheie, astfel încât să aleagă singuri ce doresc să reconstruiască. Dacă nu fac ei asta, atunci viața va alege pentru ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel