Horoscop chinezesc: CINCI zodii super avantajate până în ianuarie 2023

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Iată care sunt cinci zodii super-avantajate de anul chinezesc al Tigrului de Apă.

Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu.

CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Lucrurile se așază în cu totul și cu totul alt mod pentru Cai. E ca și cum totul este plin de armonie. Asta nu înseamnă că e ceva general, depinde și de alte aspecte. Pentru unii cai, care simt că lucrurile nu sunt atât de armonioase și atunci poate să apară agitația, neliniștea, insomniile, freamăt interior, de parcă nu își găsesc locul. Îndemnul este să stea. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru Cai ar trebui să fie meditație. Liniștește inima, corpul, dă-i posibilitatea inimii să ajungă într-un nivel mai profund. E posibil ca energia adusă de Tigru să aducă pentru Cai o reconectare. Simțim un val de emoții și nu știm de unde vine și asta poate fi o problemă. Nu știm de unde vine și nu știm cum să ne confruntăm cu acest iureș emoțional. Ni se cere să fim prezenți, să stăm cu emoțiile noastre.

CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra trebuie să găsească care sunt prioritățile sale până la începutul anului viitor.. Nu este direct afectată în acest an, structura ei beneficiază chiar de pe urma Tigrului. Din punct de vedere energetic se creează o armonie, deci o claritate mai mare. Prioritățile, discernământul și claritatea Caprei fac o echipă super bună cu reperele și valorile Tigrului, mai ales când nu este multă presiune. Acești nativi au posibilitatea de a lua foarte multe beneficii pentru așa că sfatul pentru ei este „bate fierul cât e cald, găsește timp pentru a merge pe zona asta de introspecție, de repere, care sunt direcțiile care chiar mă reprezintă”.

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Deși între Tigru și Cocoș nu există neapărat interacțiune, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de beneficiile influenței și energiei Tigrului. Tigru poate aduce repere, ne vom întreba din ce în ce mai des cine suntem și de data aceasta nu ne vom mai mulțumi cu jumătăți de răspuns.  De altfel, Cocoșii au mereu provocarea asta, cine sunt eu, care este calea mea în viață? E posibil ca acesti nativi să fie copleșiți de anumite gânduri sau evenimente sau trăiri. Cocoșii trebuie să se gândească mai mult la dezvoltare personală în acest an.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei. Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață. „Pot să fiu atent dacă sunt compatibil cu partenerul, dacă această relație mă reprezintă sau nu. Nu înseamnă neapărat că dacă vine o relație merg spre ea, s-ar putea să fie nevoie să spun nu, să mă gândesc ce anume e bun pentru mine, ce anume e important pentru mine”.

IEPURE (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

E posibil ca Iepurii să fie duși la anumite limite, adică se termină o relație, cineva e dat afară de la job, care e concluzia noastră? Cu ce rămânem din asta? Pentru cei care au iepure în hartă e vorba despre a putea să trec mai departe, luând ce am nevoie. Oamenii au tendința să spună „te iert, dar nu te uit”. Cum să nu rămână agățați în trecut când procedează astfel? Nu poți crea ceva nou, din cauză că rămâi agățat în trecut. Energia internă a iepurelui este de lemn, are legătură cu creativitatea. Pentru a pune în practică creativitatea, trebuie să ne asigurăm că am tăiat corzile cu trecutul. Iar oportunitatea Tigrului pentru Iepure este aceea că aduce reînnoire, reflecție, recalibrare a reperelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel