Horoscop chinezesc: „demolare și reconstruire” pentru o Zodie în anul Tigrului de Apă

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Ce mai rezervă anul 2022 pentru nativii care au semnul Porc în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Tigrului de Apă:

Zodia care ar putea trece prin situații de tipul „demolare și reconstruire” este PORCUL

Previziuni pentru nativii PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Porcul are o relație de tipul combinație și distrugere cu Tigrul. Acest concept poate părea greu de digerat.  Există tendința ca în acest an să se distrugă anumite structuri mai vechi și să se construiască altele noi. Din punctul de vedere al medicinei chineze, Porcul este un semn care are legătură cu metabolismul, cu arderile interne, deci este vorba despre o continuă reinventare. Când vorbim despre organe, este complicat din cauză că, la fel ca şi pericardul (reprezentat de semnul Câinelui), nu corespunde unui organ în adevăratul sens al cuvântului. Iar la Porc e şi mai şi, deoarece nu are un echivalent fizic. Este ceea ce se numeşte în acupunctură triplu arzător sau triplu încălzitor. Se referă la faptul că avem piept, abdomen superior, abdomen inferior - astea sunt cele trei arzătoare sau etaje şi este vorba despre arderile care se fac acolo, de procesele metabolice. E metabolismul în sine. Am putea spune, de exemplu tiroida, dar e mult dincolo de asta. Din perspectiva medicinei chineze, ce face acest triplu arzător? Are rolul să menţină un echilibru general, un fel de coordonare la nivel general, să nu se calce unele pe altele în picioare, să funcţioneze ca echipă.

Până la începutul lui 2023 nativii Porc se vor confrunta cu schimbări pe planul social, al relației cu exteriorul, al cercuri sociale, al grupurilor. Pentru cineva cu Porc cu în hartă acest an poate să vină cu o demolare și reconstruire a reperelor sau principiilor despre ce este social, despre legătura noastră cu ceilalți. 

Nativilor Porc le e mai ușor să fie introvertiți, însă în momentul în care se duc spre exterior, au tendința să o facă într-un mod excesiv și superficial, lipsit de esență. Sunt oameni care pot fi sufletul petrecerii, dar de multe ori ei sunt cei care râd în toate pozele pentru că vor să se convingă pe ei că au prieteni, că nu sunt goi pe interior. Ei au neapărată nevoie de atenție, de validare. 

Dacă scopul este să te conectezi social, să îţi faci prieteni noi (sau dacă ai o afacere, te poţi extinde către pieţe noi sau să te faci mai cunoscut) este o oportunitate deosebită pentru oamenii care au Porc în hartă.

Însă, avem tendința să credem că oamenii sunt precum cercurile lor de prieteni și nu este mereu așa.

Anul acesta e o invitație către ceea ce trebuie să distrugă, să încheie, astfel încât să aleagă singuri ce doresc să reconstruiască. Dacă nu fac ei asta, atunci viața va alege pentru ei. Distrugerea înseamnă că ceva vechi se poate nărui. Combinaţie înseamnă că apar oportunităţi noi. E ca şi cum demolezi ceva pentru a construi altceva. Acum, evident că depinde foarte mult de cum ne folosim de aceste lucruri.

Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare. Dacă este să ne adaptăm, trebuie să vedem unde avem noi Porc, în ce pilon şi să vedem ce putem distruge acolo, ce putem demola. E aceeaşi regulă ca în interacţiunea Tigru - Maimuţă. Este despre a ne alege noi unde ducem conflictul, unde ducem schimbarea, unde ducem demolarea astfel încât să nu aşteptăm să vină ea peste noi. Ne gândim ce vrem să remaniem, ce vrem să schimbăm, ce vrem să distrugem, care lucruri nu mai sunt cum ar trebui să fie şi vrem să le reclădim. Alea le distrugem, le regândim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel