Horoscop chinezesc mai 2022. Zodiile care trebuie să fie atente la cheltuieli

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. Pentru luna mai a acestui an, toate zodiile ar trebui să fie foarte atente la sănătate și să fie recunoscătoare pentru ce au deja în viața lor, însă trei dintre zodii ar trebui să acorde o atenție mai mare cheltuilelilor. Iată care sunt acestea!

Potrivit zodiacului chinez, anul Tigrului 2022 va aduce oportunități și prosperitate, însă ni se poate schimba dramatic viața atât în bine cât și în rău în funcție de alegerile pe care le facem și de cât de bine ne-am calculat zona de risc. Vom fi expuși unor situații pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Vom pleca în vacanță în locuri noi și vom cheltui bani pe lucruri pe care nu le-am cumpărat până acum, însă asta înseamnă că vom fi mult mai predispuși la cheltuieli. 

Zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă cu cheltuielile pe parcursul lunii mai a anului 2022 sunt: Maimuța, Cocoșul și Câinele.

MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Maimuțele trebuie să aibă grijă la serviciu, să nu își pună singure bețe în roate în carieră, mai bine să nu ia prea multe decizii. De la începutul anului până acum acești nativi este posibil să fi cheltuit deja foarte mult și să își fi consumat toate economiile. Ar trebui de acum înainte să fie mult mai atenți la cheltuieli, căci vor fi momente în care chiar vor avea nevoie. Este recomandat să facă un cont de economii sau să strângă niște bani, să fie mai chibzuiți. 

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Și Cocoșii trebuie să fie foarte atenți la cheltuielile pe care au de gând să le facă. În luna mai vor dori să arunce banii pe lucruri scumpe care nu le vor aduce decât o satisfacție temporară, mai bine ar mai aștepta decât să se cheltuiască din impuls. În ceea ce privește partea profesioanlă, nativii zodiei Cocoș trebuie să înțeleagă că dacă vor mai mulți bani trebuie să muncească mai mult. Cei singuri ar fi bine să nu se arunce într-o relație nici luna aceasta dacă nu sunt siguri. Mai bine să își asculte intuiția.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Și câinii ar trebui să fie foarte atenți la bani, dar într-un alt sens. Câinii se concentrează prea mult în zona banilor în luna mai, ar fi bine să lase această goană după bani și să fie recunoscători pentru partenerii lor, pentru relațiile frumoase pe care le au. 

Sursă: sunsigns.org

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel