Horoscop Chinezesc. MARI CÂȘTIGURI în Luna Șarpelui de Lemn. Previziuni pentru toate zodiile în luna mai 2022

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 03 mai, 15:36 | Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (1 Mai - 30 Mai 2022), pentru toate zodiile. Citiți mai jos care sunt previziunile pentru Luna Șarpelui de Lemn. 

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Perioada 1 Mai- 30 Mai 2022  

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de sensibilă energie de câștiguri.
Energia centrală realizată între luna și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (femeile în general pot întâmpina probleme de sănătate, atenție și la activități care predispun la rănirea membrelor). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.


Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna această. Ca un exemplu, în această luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, va va predispune spre un ajutor deosebit din punct de vedere al banilor. Este bine să aveți lângă voi un nativ Cocoș pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna de Șarpe va va susține necondiționat și veți simți un ajutor din toate părțile oricare ar fi problema. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022


Focusul lunii va aduce și pe voi către a va îngriji de zona de sănătate. Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Programați investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an va va predispune spre prosperitate. Este bine să aveți lângă voi un nativ Câine pentru o  și mai mare protecție energetică, pentru că luna această fiind luna de Șarpe veți înregistra și posibile pedepse pe nedrept mai ale pe sănătate. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.

Găsiți pe Spectacola.ro previziunile horoscopului chinezesc pentru TOATE ZODIILE în luna mai în interpretarea Nicoletei Ghiriș! Click aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?