Horoscop Chinezesc. Neplăceri și conflicte pentru aceste TREI ZODII, dar și ajutor prin energia Șarpelui de Lemn

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (1 Mai - 30 Mai 2022), iată care sunt zodiile care trebuie să dea dovadă de precauție în luna mai. 

Luna aceasta este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016


Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează și asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera relațiilor diverse neplăceri, putând chiar fi pedepsiți pe nedrept în anumite situații. Atenție și la probleme de sănătate.  Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Șobolan vă va proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru protecție sunt alb și gri, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere în cazul doamnelor și brățări, ceas în cazul domnilor.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017


Perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Va puteți baza însă pe energia Șarpelui, pentru că va conferă maximă protecție împotriva oricăror pierderi materiale. Este bine însă să fiți însă precauți și să nu investiți fără a va asigura în prealabil, luna această. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Șarpe pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb și gri.


Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018


Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta un conflict între generații, atenție la figura paternă dintr-o familie.  Noi oportunități pe zona de ajutor, acesta poate veni din mai multe direcții. Țineți aproape nativul Iepure luna această, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza veniturile sunt verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu.

Continuarea articolului cu previziunile complete ale horoscopului chinezesc pe luna mai chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel