Horoscop chinezesc: „unul dintre cele mai fericite semne zodiacale ale anului”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pexels.com, Miguel a Padrinan
sursă foto: Pexels.com, Miguel a Padrinan

Anul Tigrului de Apă aduce evenimente cel puțin interesante în viața noastră. Dacă unele semne zodiacale sunt destul de provocate, altele sunt ceva mai liniștite, ba chiar au șansa să aibă un an extrem de fericit dacă știu să se bucure de micile plăceri ale vieții. 

Zodia care are un excelent este Calul!

Previziuni pentru CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Calul poate fi considerat unul dintre cele mai fericite semne ale anului, fapt datorat combinației bune: Cal, Tigru, Câine. Dacă Șarpele sau Maimuța sunt scoase la tablă, Calul și Câinele sunt precum în vacanță. Lucrurile pentru aceștia sunt mai naturale. Le e mai ușor să ia reperele de la tigru să le ducă spre naturalețe.  Lucrurile se așază în cu totul și cu totul alt mod. E ca și cum totul este plin de armonie. Asta nu înseamnă că e ceva general, depinde și de alte aspecte.

Calul are legătură cu inima, dacă e aspectat prost (depinde de la hartă la hartă), deci pentru unii cai, care simt că lucrurile nu sunt atât de armonioase și atunci poate să apară agitația, neliniștea, insomniile, freamăt interior, de parcă nu își găsesc locul. Îndemnul este să stea. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru Cai ar trebui să fie meditație. Liniștește inima, corpul, dă-i posibilitatea inimii să ajungă într-un nivel mai profund.

Mai există o variantă. Din punct de vedere emoțional, Tigrul îl conectează pe Cal la emoțiilor sale. E posibil ca energia adusă de Tigru să aducă pentru Cai o reconectare. Simțim un val de emoții și nu știm de unde vine și asta poate fi o problemă. Nu știm de unde vine și nu știm cum să ne confruntăm cu acest iureș emoțional. Ni se cere să fim prezenți, să stăm cu emoțiile noastre.

Deci, dacă cineva are Cal în hartă, Tigrul vine şi se combină cu Calul. Asta înseamnă că putem primi oportunităţi de colaborare, de oameni noi. Dacă este în pilonul anului, poţi începe colaborări pe o industrie. Vin oportunităţi de la mediul în care lucrezi ca să faci ceva. Sau oportunităţi sociale, cunoşti mai mulţi oameni.

Dacă este în pilonul ce ţine de luna naşterii, e posibil să faci colaborări, în special dacă eşti antreprenor, fie începi să ai colaborări la job, sau primești oferte noi de lucru.

Este posibil să întâlneşti un potenţial partener de viaţă, dar s-ar putea să găseşti nişte aspiraţii noi sau oameni cu care să împărtăşeşti aspiraţiile pe care le ai şi să faci echipă. În general, această interacţiune este pozitivă şi îndemnul este să te deschizi, să fii receptiv pentru acele oportunităţi.

Așadar, Caii vor avea oportunităţi de a-şi aduce mult mai multă profunzime în viaţă și multă inspiraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel