Horoscop chinezesc. Zodia care trebuie să aibă mare grijă în august! „O întreagă revoluție în viața acestor nativi!”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

În anul Tigrului de Apă care se desfășoară până la finalul lunii ianuarie 2023 când va începe Anul Iepurelui de Apă, sunt câteva semne care vor fi provocate serios de energia Tigrului. Se pare că una dintre zodii trebuie să aibă grijă în special în luna august. 

Zodia care trebuie să fie extrem de atentă și să înceapă să schimbe de la sine până nu va fi luată pe sus de schimbări este Maimuța! 

MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne. Aceste previziuni sunt valabile pentru tot anul acesta și până la începutul lui 2023 dar în special pentru luna august! „În special în august până la începutul lui septembrie Maimuțele accesează o zonă de maximă schimbări, ar fi indicat să aleagă ele încotro doresc să se îndrepte. Ce dorințe au pe plan personal, profesional, relațional?” spune specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă.

Tigrul și Maimulța sunt semne opuse. Așadar, s-ar putea ca Maimuțele să simtă că e o întreagă revoluție în viața lor. E un an care vine cu schimbări. Cum anume să ne folosim de acest an? Sfatul lui Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză este ca acești nativi să fie pregătiți să îmbrățișeze schimbarea, atunci „când bate vântul schimbării, cel mai rău e să te agăți și să vrei să stai pe loc, chiar și numai pentru a sta pe loc trebuie să înoți întruna. Provocarea e super simplă. Să căutăm noi schimbarea, înainte să ne caute ea și să ne schimbe ea pe noi într-o direcție pe care nu am dori-o. Dacă suntem gata să schimbăm vom primi apoi libertatea să transformăm lucrurile în felul în care ne dorim noi.

Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Dacă tu cauţi stabilitate, înoţi împotriva curentului. Ce trebuie să cauţi? Schimbarea! Ce schimbare este cea mai potrivită pentru tine?

Și a doua regulă: caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine. Dacă te duci tu către schimbare, vei vedea că anul aduce oportunităţi. Dacă te duci tu către schimbare, tu alegi în ce direcţie se duce schimbarea. E ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

În astrologia și medicina chineză, Maimuța reprezintă vezica urinară. Deci ne referim la resurse. Când vorbim de resurse şi de repere, automat când ne gândim la resurse, resursele sunt pregătirea pentru un proces, un fel de anticipare.

Iar când vine Tigrul şi „dă în cap" Maimuţei, ne schimbăm reperele. De obicei, când ne schimbăm reperele, vedem lucrurile foarte diferit. Şi în momentul în care vedem lucrurile foarte diferit, odată cu schimbarea perspectivei, vom schimba şi destinaţia.

În momentul în care schimbăm destinaţia, trebuie să ne schimbăm şi pregătirea. Deci, e vorba de faptul că provocarea acestui conflict este de fapt o repoziţionare. Trebuie să luăm resursele de unde erau și să le aliniem cu noua destinație care derivă din noile repere. 

E o oportunitate mare mai ales dacă lucrurile au cam stagnat în domeniul în care ai Maimuţa în hartă sau au cam scârţâit. De multe ori, oamenii stagnează în anumite zone, simt că s-au blocat. Asta este o oportunitate de a aduce un aer proaspăt, o schimbare. Ideea este să ştim să o anticipăm, să o aducem. 

Să ne întrebăm: Ce aş dori să schimb? Căci Universul ajută implementarea schimbărilor. Ideea e să o alegem noi, nu să vină ea peste noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel