Horoscop culinar. Cum arată cina perfectă pentru fiecare semn din zodiac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt cele mai bune idei de cină, în funcție de semnul tău din zodiac? Inspiră-te, din lista noastră!

Astrosens.ro nu este un site de nutriție! Acest articol își dorește să fie unul distractiv.

Berbec - mâncare thailandeză

De ce fel de mâncare se poate bucura Berbecul? Se poate înfrupta dintr-un preparat clasic thailandez, numit Pad Thai. Acest tip de cină este ideal pentru nativii Berbeci, care se remarcă prin spontaneitate. Totodată, Berbecul își dorește să își etaleze capacitățile de gătit.

Ba mai mult, acești nativi sunt foarte cunoscuți pentru personalitatea puternică, dar și pentru energia lor. Iar acest preparat thailandez li se potrivește de minune, ca să își demonstreze latura picantă. Dacă ești fanul acestui preparat, cu siguranță vei fi încântat de un castron cald de tăiței dulci sau picanți.

Taur: Pizza pregătită în casă

Cum sunt Taurii? Pasionali, iubitori, dar și încăpățânați. De ce ar putea să se bucure acești nativi? De o pizza aburindă, pregătită în casă. Acest preparat este unul dintre favoritele semnelor care preferă confortul. Mai mult, dacă ești un nativ Taur pretențios la mâncare, ai ocazia să îți alegi singur ce sosuri sau ce ingrediente vrei.

Pizza cu multe tipuri de salam sau cu multă brânză? Tu alegi! Poți să cumperi un aluat de pizza de la magazin sau îl poți pregăti acasă, alături de partener sau de prieteni.

Gemeni: Spaghete şi chiftele

Gemenii sunt cunoscuți pentru șarmul și capacitatea lor de a socializa. Ce li s-ar potrivi la cină? Un preparat interesant, precum spaghetele și chiftelele. Vorbim despre un fel de mâncare mai complex, la fel cu nativii acestui semn. 

În acest fel, vei consuma un fel de paste mai special, tipic italian, care să îți țină de foame. Poftă bună!

Rac: O friptură suculentă

Racilor le place să petreacă timpul acasă, alături de familie. Datorită acestui fapt, acest semn iubitor va aprecia o cină care să le amintească de copilărie. Ce poți să mănânci? O friptură la grătar și o porție gustoasă de cartofi prăjiți. Fiindcă Racii sunt semne sensibile, acest tip de mâncare le aduce aminte de nostalgiile din trecut. 

Când vremea este frumoasă, poți să mergi la un grătar în aer liber cu cei dragi. Nu mănânci carne? Pregătește niște legume la grătar.

Leu: Macaroane cu brânză

Îți plac mâncărurile clasice și sentimentale? Ca să te duci înapoi în trecut, ai putea să gătești un preparat delicios: macaroane cu brânză. Desigur, dacă nu îți este pe plac acest preparat simplu, poți să încerci o rețetă de paste cu trufe. Da, meriți o pauză de la dietă!

Fecioară: Tacos 

Încearcă un tacos cu creveți! O Fecioară poate aprecia un preparat delicios, mexican. Vorbim despre o rețetă care îți încântă simțurile. Poți să adaugi niște porumb, puțin coriandru, dar și guacamole.

Balanţă: Pâine prăjită cu ou şi avocado

Balanțele sunt echilibrate. La o cină simplă, ar putea încerca felii de pâine prăjită, cu cremă de avocado și un ou poşat deasupra. Sunt grăsimi sănătoase, exact ce ai nevoie! Nu mai trebuie decât să adaugi sare, piper sau condimente, după bunul plac.

Scorpion: Orez cu legume

Scorpionii sunt îndrăzneți, dar au nevoie de alimente cu nutrienți, proaspete și sănătoase. Un bol cu orez și legume este ideal pentru acești nativi. Combină legume cu orez alb și, dacă dorești carne, adaugă și puțin pui. Sănătos și delicios!

Săgetător: Pui cu portocale

Săgetătorul este un semn pozitiv, care iubește deopotrivă, mâncărurile dulci și sărate. Puiul cu portocale poate fi o idee grozavă pentru cină, mai ales că acești nativi sunt încântați de varietatea culinară.

Capricorn: Enchiladas de pui

Capricornul este exigent, așa că ar putea fi încântat de enchiladas cu pui. Este un preparat mexican, care îmbină aroma cu tradițiile clasice. 

Vărsător: Tăiţei de dovleac cu pesto

Vărsătorul este cunoscut pentru că are o minte ultra-creativă, ce încearcă întotdeauna să inventeze ceva nou. Acest fel de mâncare este minunat pentru partea sa inventivă, care vrea doar să condimenteze lucrurile. În plus, poţi găsi macaroane vegetale în majoritatea magazinelor. Sau le poţi realiza din dovlecei proaspăt spălaţi, adaugi pesto cremos şi condimente aromate sau brânză parmezan. Un deliciu!

Peşti: French Toast

Peştii sunt un semn relativ relaxat. În principiu, se mulțumesc cu orice, aşa că pâinea prăjită este o alegere perfectă. Pentru ei, micul dejun servit la cină este probabil normal, aşa că nu vor da greş cu această reţetă simplă şi delicioasă cu zahăr.

Ia câteva felii de pâine date prin ou şi pune-le într-o tigaie până când se rumenesc uşor. Presară zahăr pudră, un strop de sos de ciocolată şi un pic de frişcă. Dacă ai şi câteva felii de banane, poți să le adaugi pentru un plus de aromă.

Citește și: TALISMANE NOROCOASE în funcție de zodie. Află ce ți se potrivește!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel