Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu trebuie să se lase influențată!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

 

Din punct de vedere astrologic, weekend-ul acesta nu va fi cel mai bun. O să fie destul de haotic și confuz din cauza unei conjuncții Soare-Neptun care ne va lua mințile. Cu toate acestea, dacă plănuiești să procrastinezi, să stai și să te relaxezi, acest aspect te ajută. O să fie puțin mai greu dacă îți dorești să te ocupi de proiecte.

Iată previziunile pentru weekend!

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția se petrece în casa a 6-a. Chiar dacă îți faci foarte multe planuri și te gândești că te poți ajuta și pe tine, dar și pe ceilalți, este nevoie să fii realist. Întreabă-te ce poți face cu adevărat. De exemplu, dacă te hotărăști să faci cumpărături, fă doar asta, nu te apuca și de curățenie generală. Mai amână. Nu trage de tine și nu îți încărca programul deoarece nu vei avea timp de toate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este un weekend romantic pentru tine. Dacă ai copii, petrece mai mult timp cu aceștia. Îți poți petrece timp și cu partenerul. Uitați-vă la un film, beți ceva bun, mâncați o prăjitură. Recomandarea astrologului este să îți oferi momente de răsfăț. Bucură-te de viață!

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se poate confrunta cu multe frici

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Probabil că sunt multe lucruri care nu îți convin acolo unde stai sau la familia ta, dar nici nu ai ce face zilele acestea. Soarele lângă Neptun te face mai anxios decât e cazul. Fii mai liniștit și mai potolit.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ție îți priește această conjuncție deoarece vei fi precum un burețel, spune Daniela Simulescu. Ești curios, vorbești cu oamenii dragi și îi întrebi, îi asculți. Ai nevoie de o mișcare permanentă a minții.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Zilele acestea, vor apărea multe cheltuieli. Însă astrologul te sfătuiește să nu te lași influențat. De exemplu, dacă cineva îți spune că a văzut o rochie minunată, nu o cumpăra doar pe baza vorbelor, ci mergi și verifică prima dată.

Pești/Ascendent în Pești

Ești protagonistul acestui weekend. Conjuncția Soare-Neptun este în semnul tău. Simți că ai fi un norișor. Te conectezi la mediul înconjurător, evadezi, te încrezi în toată lumea și vrei să îi salvezi pe toți.

Pe lângă sfatul de a urma un stil de viață mai sănătos, ne putem evalua sănătatea cardiovasculară și o putem monitoriza zilnic prin măsurarea corectă a tensiunii arteriale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel