Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se poate confrunta cu multe frici

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Descoperă previziunile oferite de astrolog!

Va fi un weekend destul de haotic și de confuz, pentru că avem o Conjuncție între Soare și Neptun care ne poate lua mințile. De fapt, este un aspect bun pentru a fi leneș, pentru a sta, pentru a ne relaxa. Însă dacă dorim să ne ocupăm de proiecte, va fi puțin mai greu. 

Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne oferă previziunile zilei pentru următorii nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Această conjuncție se petrece la tine în Casa a XII-a. Ce îți recomandă astrologul? Să te odihnești cât mai mult! Dormi, fii atent la ce visezi, la ce simți. În plus, dacă nu ai argumente și dovezi, nu crede în oricine, oricum. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Soare și Neptun are loc în Casa a XI-a. Așadar, nu trebuie să crezi că prietenii sunt mai mult decât atât. Ei nu sunt obligați să facă ceva necondiționat pentru tine. Dacă proiectezi ceva perfect asupra lor, vei fi foarte dezamăgit. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ai o oboseală mare pe plan profesional. Cu alte cuvinte, tragi de tine. Important este să îți simplifici munca, nu să o îngreunezi. 

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Rac/Ascendent în Rac

Plimbă-te, bucură-te de natură, mergi într-un parc. Aceste acțiuni sunt încurajate.

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția dintre Soare și Neptun se întâmplă în Casa a opta, așa că poate să apară un soi de anxietate, dar și câteva cheltuieli. Vin și fricile și angoasele, pe care le resimți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vorbim despre o Conjuncție între Soare și Neptun în Casa a șaptea. Tu ai nevoie să îți crezi partenerul, să îl înțelegi, să îl accepți și să îl ierți. Vor fi momente în care, dacă nu lași de la tine, nu are cum să se întâmple ceva bun.

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Disconfort și inadaptare pentru CINCI zodii în următoarele zile. Pe ce se pot baza?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel