Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniel Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a transmis previziunile de weekend pentru nativii zodiacului!

 

Youtube video image
/

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, acest weekend este unul magic. Ce evenimente avem?

Teoretic, pe 18 mai, vom avea cea mai fericită zi a anului adusă de conjuncția Soare-Jupiter. Soarele este astrul care se ocupă de tot ceea ce înseamnă energie, vitalitate, personalitate și partea conștientă. Jupiter este asociat optimismului, încrederii și expansiunii. Cei doi se întâlnesc în semnul Taurului, care are legătură cu răsfățul, resursele, stabilitatea și plăcerea. Nu este o conjuncție care ne îmbogățește, dar putem folosi acest aspect pentru a ne simți mai bine. Putem încerca mâncare delicioasă, să ne cumpărăm ceva frumos, să ne relaxăm sau să mergem la un masaj. În timpul unei conjuncții Soare-Jupiter, nu aștepta să pice din cer.

În teoria și practica astrologică, tranzitele pozitive nu au corespondent. Când avem un asemenea aspect, trebuie să știm de el și să facem ceva. Altfel, trec pe lângă noi.

Weekendul acesta mai avem și o conjuncție Venus-Uranus în semnul Taurului. Trebuie să ne schimbăm gusturile și simțul estetic. Vorbim de mâncare, de haine, de machiaj, de romantism și de plăceri.

Zilele acestea, dacă nu se întâmplă ceva bun în viețile noastre, noi suntem vinovați. Este important să ne facem viața mai frumoasă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, face o conjuncție în acest weekend. Oricât de greu îți este, va trebui ca în aceste zile să îți găsești puterea interioară. Este necesar să îți spui că, indiferent de orice, tu vei trece peste. Nu ai nevoie de alții să te încurajeze, ci doar de tine. Când ajungi jos, amintește-ți să ai încredere în tine. Ține minte că suferința aceea te va ridica și te va face mult mai puternic.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ambele conjuncții se petrec în casa a șaptea. Relația cu partenerul se poate îmbunătăți și poate trece la un alt nivel. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva. În plus, dacă îți dorești să scapi dintr-o relație, ai foarte multe aspecte pozitive în acest sens.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Munca te împlinește, fie că este cea de la serviciu sau cea de acasă. Ești harnic, vrednic, dar și un pic obosit. Dacă poți îmbina utilul cu plăcutul, ești cel mai fericit zilele acestea. Dorești să te simți util celorlalți.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru tine, este un weekend minunat, romantic, senzual și creativ. Nu lăsa aceste conjuncții să treacă pe lângă tine. Este un moment ideal să te răsfeți sau să faci asta cu copiii tăi.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este un moment în care să te gândești dacă îți dorești o casă, să te muți și să faci pace cu familia. În plus, poți petrece mai mult timp cu partenerul acasă. Te vei simți extraordinar în confortul propriei locuințe făcând activități cu partenerul.

Pești/Ascendent în Pești

Acest weekend ți-ar putea aduce revelații, optimism și mai multă bucurie. Ai mai multă poftă de a te plimba și de a cunoaște oameni. Îți dorești să înveți și să mergi la evenimente. Cum îți hrănești mintea în aceste zile, așa o vei avea.

Furie și tensiuni pentru CINCI zodii până pe 9 iunie. Cum își pot gestiona stările?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel