Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile de weekend pentru fiecare zodie și ascendent!

Ce ne așteaptă, din punct de vedere astrologic?

Azi, avem un careu intre Mercur din Taur și Pluto din Vărsător. Este posibil să avem niște replici mai tendențioase, mai acide sau chiar mai ironice. Totodată, o să fim predispuși la manipulare ori la victimizare. O să gândim în modul "totul sau nimic". Suntem puși pe fapte mari și nu prea vrem alte variante. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Urmează un aspect tensionat între Mercur și Pluto. Care sunt zodiile cele mai afectate

Mâine, pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter în semnul Taurului. Așa că, din punctul de vedere al teoriei astrologice, avem “cea mai fericită/norocoasă/favorabilă“ din 2024!

Soarele este viața. Energia și vitalitatea. Jupiter este Marele Benefic, cel care, orice atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Când Soarele se întâlnește cu Jupiter, putem să spunem că este un moment norocos, bucuros, fericit. Astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă!

Conjuncția Soarelui cu Jupiter: Cea mai fericită zi din an. O zodie se bucură din plin!

Tot sâmbătă, Venus face o conjuncție cu Uranus în Taur. Știm că Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani. Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și revoluție, autenticitate, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. E posibil să avem parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar.

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile de weekend pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Conjuncția dintre Soare și Jupiter se petrece în Casa a doua, a banilor. Așa că nu trebuie să dai bani doar pentru facturi, cumpărături sau altele, ci și pentru tine, pentru propria plăcere. Pentru că și Venus se întâlnește cu Uranus în aceeași casă, ai face bine să cauți ceva diferit.

Taur/Ascendent în Taur

Ai un weekend perfect în față pentru îmbunătățirea înfățișării, indiferent că mergi să te tunzi, să te coafezi, să te aranjezi ori să îți faci manichiura. Poți să îți cumperi ceva frumos, să faci mișcare, să te conectezi cu natura, să faci ceva care să îți încânte toate simțurile. Poți să ai niște zile minunate.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această conjuncție dintre Soare și Jupiter are loc în Casa a douăsprezecea. Iar asta înseamnă că trebuie să te odihnești, să dormi mult. Ca să te poți simți bine, trebuie să te relaxezi și să dormi. Să stai în tihnă.

Rac/Ascendent în Rac

Conectarea cu alți oameni, discuțiile cu prietenii, socializarea, planurile sunt esențiale. Trebuie să privești viitorul apropiat cu optimism, într-o altă notă. Fii mai deschis și mai optimist dar și un prieten bun. Ai nevoie de cât mai multe conexiuni în acest weekend.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este guvernatorul tău și se întâlnește cu Jupiter. Zilele acestea, voi trebuie să vă iubiți. Să nu mai căutați validarea celorlalți, ci să îți spui ție însuți că ești suficient. Pune accentul doar pe tine. Vorbește cu sufletul tău. Bucură-te că exiști, e simplu!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această conjuncție dintre Soare și Jupiter are loc în Casa a noua. Călătoriile și simplele plimbări sunt foarte încurajate de către astre. Învață, exersează, setează-ți obiective și planuri. Apropie-te mai mult de credință și spiritualitate, pentru că acest aspect te ajută enorm.

Youtube video image

Ai în vedere și: Confruntări astrale pentru TOATE zodiile cu Lilith în Fecioară. Sunt valabile până la final de iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel