Urmează un aspect tensionat între Mercur și Pluto. Care sunt zodiile cele mai afectate

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Careul dintre Mercur și Pluto ne va face să ne punem multe întrebări. 

Pe 17 mai, Mercur, intrat recent în Taur, face un careu cu Pluto din Vărsător. Multe dintre replicile noastre s-ar putea să fie mai tendențioase, mai ironice, mai cinice. De asemenea vom fi mai predispuși la manipulare sau la victimizare. Adoptăm atitudinea “totul sau nimic”, suntem puși pe fapte mari și nu acceptăm și alte variante.

Mercur reprezintă vocea și mintea noastră, iar Pluto transformările radicale și extremele. 

Când vorbim de un careu, vorbim de neîncredere în propriile puteri, vorbim despre o tensiune interioară și bineînțeles, ca să scăpăm de ea o scoatem sau o proiectăm în ceilalți. Și ca să ne simțim noi bine, proiectăm la ceilalți și bineînțeles, îi acuzăm de vrute și nevrute, când, de fapt, problema este la noi. 

Taur/Ascendent în Taur

Deși nimeni nu încearcă să te schimbe, tu vei avea tendința să crezi că toată lumea vrea să facă asta. Îi vei acuza pe apropiați că te manipulează. În sinea ta, știi că este ceva ce faci cum trebuie, însă îți este greu să accepți. Și cauți tot felul de scuze. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Din fericire, aspectul nu durează mult. Îți vei reveni repede. Să nu uităm că, de partea ta, sunt Venus și Jupiter!

Leu/Ascendent în Leu

Șefii vor una, tu alta. Și cu greu veți reuși să vă înțelegeți. Dacă ți se oferă un deget, nu încerca să iei toată mâna. Te vei frustra și nu te vei putea controla în momentul în care vei simți că nu ți se oferă atenția pe care crezi că o meriți. Și discuțiile cu partenerul vor fi destul de provocatoare și copleșitoare. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur a intrat în casa a șaptea, a relațiilor. Deci persoana iubită și oamenii apropiați și vor încercă să te convingă că au dreptate în unele privințe. Și de aici pot apărea momente stânjenitoare și supărări puerile. Vei folosi victimizarea, dar să știi că nu te va ajuta deloc. Cel mai bine va fi să zici ca ei și să faci ca tine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Încerci să eviți pe cât posibil discuțiile din familie. Sunt unele subiecte sensibile, în care chiar nu ești implicat. Dar, chiar și așa, trebuie să știi că nu vei scăpa! Cel mai bine ar fi să îi asculți pe cei dragi, să le oferi sfaturile tale, și să nu te superi dacă nu le iau în considerare. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel