Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Uragan în cuplu pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni astrale. Iată cu ce se confruntă ultimele șase semne din zodiac.

Vine un weekend plin de surprize!

Ce aspecte merită să avem în atenție?

Astăzi, Mercur se întâlnește cu Uranus. Ce înseamnă asta? Mercur simbolizează gândirea, mintea și comunicarea, în timp ce Uranus este imprevizibil și inovator. Conjuncția lor are loc în semnul Taurului, aducând surprize în principal în domeniul financiar. Totuși, acest aspect poate influența și alte aspecte ale vieții.

În plus, urmează o săptămână interesantă: Venus va intra în Gemeni, iar Mercur se pregătește pentru un sextil cu Neptun. Astrologul ne sfătuiește să nu fim leneși, încăpățânați sau prea rigizi în acest weekend. Trebuie să ne pregătim pentru câteva săptămâni pline de energie și dinamism.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Soluții miraculoase pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru weekend!

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai în față câteva zile în care trebuie să iei decizii pe plan financiar. Astrologul îți recomandă să iei aceste decizii fără să te gândești de două ori înainte. Pentru că în caz contrar, s-ar putea să greșești. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această conjuncție dintre Mercur și Uranus în Casa a șaptea este precum un uragan în cuplu. Cel mai bine ar fi să discutați strict chestiuni superficiale. Păstrează un pic de aparență.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nimic nu iese așa cum ai planificat. Trebuie să înveți să accepți că nu poate să iasă totul așa cum iți dorești și că nimeni nu este perfect. Dacă vei lucra în weekend, așteaptă-te la tot felul de surprize.

Neptun în Casa a IV-a: sensibilitate emoțională și relații complicate de familie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur se întâlnește cu Uranus în Casa a cincea, iar asta îți oferă timp, chef de viață. Dar și dorința de a căuta acele activități care te împlinesc. 

Horoscop IUNIE 2024 Capricorn. Vei întâmpina blocaje care îți pot afecta starea!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Discuțiile cu familia sunt instabile. S-ar putea să apară și lucruri prin casă de reparat. Dar tu nu o să prea vrei să stai pe acasă. Astrologul chiar te îndeamnă să faci asta, să ieși.

Pești/Ascendent în Pești

Ai nevoie să comunici zilele acestea. Chiar dacă ești departe de oamenii dragi, sună-i, discută. Ai face bine să stai puțin departe de rețelele sociale în weekend. 

Youtube video image

Poți să citești și acest articol: Impactul lui Lilith/Luna Neagră în Fecioară pentru CINCI zodii. "Fii pregătit pentru MULTE lecții și provocări!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel