Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Soluții miraculoase pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrale. Vezi mesajele astrelor!

Vine un weekend plin de surprize! Astăzi, Mercur se întâlnește cu Uranus. Ce știm? Mercur reprezintă gândirea, mintea, vocea. Iar Uranus este uraganul! Conjuncția se petrece în semnul Taurului, așa că vom avea în primul rând surprize pe plan financiar. Dar efectele acestui aspect se pot vedea și în alte zone. 

De asemenea, urmează o săptămână interesantă, pentru că Venus va intra în Gemeni, iar Mercur se apropie de un sextil cu Neptun. Astrologul ne recomandă ca în acest weekend să nu stăm locului, să nu fim leneși, încăpățânați și nici prea rigizi. Trebuie să ne pregătim de câteva săptămâni foarte efervescente.

Sa vedem previziunile de weekend pentru următorii șase nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va mai sta până pe 9 iunie în semnul tău, dar conjuncția de azi va influența tot weekendul. Așa că s-ar putea să ai multe cheltuieli. Trebuie să te răsfeți și să te bucuri, dar ai grijă cât și cum. Fii generos, dar nu mai mult decât este cazul. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Mercur și Uranus se petrece în semnul tău. Și poate să îți aducă în aceste zile niște idei geniale sau chiar soluții miraculoase. Ori revelații la care nu te-ai fi gândit niciodată. Și le vei primi atunci când nici nu bănuiești. Trebuie doar să te expui unor situații noi, iar acest weekend nu trebuie să fie unul simplu.

Urmează o vară fabuloasă pentru Leu, Scorpion și Balanță. Probleme pentru Berbec și Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Dar până atunci, face această conjuncție cu Uranus, și apoi un sextil cu Neptun. Este recomandat să te odihnești, să te protejezi mai mult. Nu deschide subiecte inconfortabile și nu participa la discuții care pot provoca. 

Rac/Ascendent în Rac

Dacă te-ai bazat pe unii prieteni, s-ar putea să ai niște surprize. Aceștia îți dau peste cap planurile, așa că trebuie să te adaptezi, ceea ce va însemnă un efort suplimentar din partea ta. Însă îți vei da seama că tot răul e înspre bine.

PATRU zodii vor avea un as în mânecă. DAR, atenție la neatenție!

Leu/Ascendent în Leu

Rămâi cu niște situații de la serviciu în cap. O discuție cu șefii sau colegii te poate da peste cap, iar în weekend nu o să reușești să te deconectezi. Problemele te macină, te stresează, iar cei dragi nu vor înțelege.

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Orice călătorie sau drum pe care îl vei face va fi plin de surprize în acest weekend. Astrologul te sfătuiește să te asiguri că ai toate actele puse la punct, că pleci din timp și că nu promiți marea cu sarea.

Youtube video image

Îți recomandăm să vezi și: Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel