PATRU zodii vor avea un as în mânecă. DAR, atenție la neatenție!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi previziunile pentru următoarele patru zodii. Primesc mesaje clare de la astre!

Ne aflăm în sezonul Gemenilor! Și, să nu uitam că și Jupiter a intrat acum patru zile în același semn.

Află previziunile pentru următoarele patru semne ale zodiacului!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, aceasta va fi una dintre cele mai favorabile perioade din 2024, deoarece vei primi un plus de încredere, energie și carismă. Jupiter este la tine în semn și îi admiră pe cei care îndrăznesc și nu se victimizează. Poate că te-ai plâns și ai dorit lucruri care nu s-au întâmplat. Acum nu mai trebuie să le ceri, ci să le cauți. Vei simți că poți face orice! Perioada în care Jupiter este în semnul tău va fi de neuitat. Dacă ești singur, vei avea parte de oportunități și vei simți dorința de a-ți întemeia o familie.

În anul următor, bucură-te de tine. Învață, câștigă încredere și descoperă-ți credința interioară. Mai mult, Jupiter dorește să înveți și să faci lucrurile corect. Dacă vede că nu ești dispus să îți extinzi orizonturile, nu îți va oferi multe lucruri, așa că fii foarte atent. Chiar dacă vor apărea oportunități, va exista și o frână. Nu te crede invincibil.

Este posibil să te îngrași puțin, așa că va trebui să fii atent la sănătatea ta. Îți reamintim că Jupiter amplifică atât lucrurile bune, cât și pe cele rele.

Zodiac feminin. CINCI zodii care sunt îngeri pe pământ. Au o lumină divină!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele va tranzita Casa a zecea și îți va aduce numeroase oportunități în carieră pana pe 21 iunie. Oamenii din jurul tău vor aprecia forța ta și te vor urma. Relațiile cu șefii pot fi mai provocatoare, dar nu neapărat într-un mod negativ. Cu tranzitul lui Jupiter în aceeași casă, ai mari șanse să schimbi locul de muncă ori să avansezi.

Laitmotivul tău pentru acest an este succesul. Este necesar să îl obții atât în plan relațional, cât și profesional. Ține minte că succesul nu vine neapărat într-un moment frumos, ci poate apărea și după o criză.

Jupiter în casa a 10-a îți poate aduce schimbări la serviciu care nu sunt pe placul tău. Nu ai realizat că meriți mai mult și astfel ai fost împins de la spate. Evenimentele care nu îți vor conveni sunt menite să te ducă mai sus și să îți îmbunătățească situația.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele este în tranzit în Casa a șaptea, iar pe 26 mai i s-a alăturat și Jupiter, guvernatorul tău! Acest lucru va aduce numeroase oportunități pe plan relațional. Nativii care sunt singuri vor deveni mai sociabili și vor întâlni diverse persoane interesante. Cei care sunt deja într-o relație vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu partenerul și să se implice în noi activități împreună.

Cu Jupiter în casa a șaptea, dacă ești singur, vei avea multe ocazii să întâlnești un potențial partener. Cu toate acestea, va fi necesar să fii atent la ispite și tentații. Jupiter îți sugerează să oficializezi o relație dacă aceasta durează de mult timp. Zona relațională va fi foarte activă. Jupiter mai are darul de a te face să crezi că partenerii îți vor pica din cer, dar va fi necesar să ieși și să cauți activ.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Vărsător la momentul nașterii?

Pești/Ascendent în Pești

Soarele tranzitează Casa a patra, a familiei. Vei simți dorința de a petrece mai mult timp acasă și de a te ocupa de chestiuni gospodărești, reparații și schimbări. Relațiile cu membrii familiei pot fi provocatoare, dar cu siguranță nu te vei plictisi! Cei care doresc să se mute vor avea multe oportunități.

Jupiter, guvernatorul tău, tranzitează aceeași casă a patra timp de un an. Acest aspect te va ajuta să te muți și să îmbunătățești relația cu familia. Va fi important să îți găsești și un refugiu interior. Gândește-te la ceea ce te liniștește pe tine. Poți pune bazele unei fundații solide, fie în plan profesional, fie personal. Ai ocazia să îți construiești o fundație interioară puternică, pe care te vei baza atunci când vor apărea provocări în viața ta.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel