Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Vărsător la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Capricorn la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Vărsător?

„La un copil cu Luna în Vărsător, mama are o detașare. Te crește precum un prieten, nu are timp de emoție. Persoana cu Luna în Vărsător crește tot timpul cu nevoia de relații de prietenie. "Suntem prieteni cu toți, prieteni cu mătușa, prieteni cu unchiul, prieteni cu mama, prieteni cu tata." Crește la fel și se împrietenește, își face tovarăși și e foarte detașat, nu se supără. Persoana cu Luna în Vărsător nu se supără, nu pune la suflet.

În viața copiilor cu Luna în Vărsător, în primii ani din viață, mama a fost foarte independentă. Adică, ori a fost singură, ori ar trebui să se descurce singură sau a învățat să muncească cot la cot cu soțul. Copilul cu Luna în Vărsător crește foarte independent și știe să se descurce extraordinar de bine și tot timpul are o pasiune pentru ce nu se vede.

Am observat că oamenii cu Luna în Vărsător n-au o relație autentică cu mama. E mai degrabă o relație la distanță că e mai sănătos, e mai bine. Nu este un lucru rău neapărat. Pe urmă, de-a lungul vieții, când cresc, bărbații cu Luna în Vărsător au relații cu mamele lor foarte ciudate, pentru că în sfârșit scapă de influența lor și fac ce vor. Sunt rebeli și nici nu-ți dai seama că vorbește cu mama lui, e ca și cum ar vorbi cu băiatul din cartier. Este o chestie foarte haioasă.”

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

Luna în Vărsător tinde să fie ambivalentă şi anxioasă pentru că se risipeşte foarte mult, caută diverse canale de comunicare, nu are niciodată o constantă în ceea ce priveşte comunicarea şi comunicarea emoţională. Are nevoie de mai multe forme de validare: validare emoţională, profesională, şcolară. Tot timpul este ceva nou care apare şi eu trebuie să îl bifez. Da, ataşamentul este anxios şi ambivalent aici, cu siguranţă.

Ce înseamnă un stellium în astrologie? Vom avea unul pe 6 iunie și aduce forță și energie!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel