Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Neptun și-a început tranzitul în semnul Peștilor în 2012, unde va mai rămâne până în 2026. Iată ce aduce planeta amăgirii pentru nativii zodiacului!

În astrologie, Neptun este asociat fanteziilor, iluziilor și amăgirii. Acesta are legături și cu visele, dar și cu activitățile sportive. În plus, ne influențează experiențele pe termen lung, chiar și pe epoci întregi.

Neptun are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac pentru că acesta stă 14 ani într-un semn. Din 1862 nu a mai fost în semnul Peștilor.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu sprijinul lui Neptun, probabil ai simțit un impuls de-a lupta și o dorință de a trăi conștient. În plus, Neptun acționează energetic asupra ta, așa că este necesar să te odihnești mai mult pentru a echilibra energia arzătoare și cardinală a Berbecului printr-o practică spirituală dedicată.

Taur/Ascendent în Taur

Dacă îți dorești să devii cu adevărat parte a unui grup sau a unei organizații, acum este momentul tău. Neptun te împinge să îți creezi conexiuni în comunitatea din care faci parte. Așadar, este un moment în care oamenii contează pe tine. Poți ajunge să fii lider, dar va fi necesar să ceri ajutor și să îți găsești mentori.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Neptun se află în tranzit prin casa carierei. Probabil că deja ai trecut prin provocări și nesiguranță în mediul profesional. Până în 2026, ai oportunitatea de a face ajustări în carieră. O să fii plin de creativitate în această perioadă, dar aceasta nu este întotdeauna un proces liniar. 

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Rac/Ascendent în Rac

Te bucuri de o intuiție crescută. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți păstrezi încrederea. Rămâi încrezător în ceea ce știi și nu încerca să investighezi. Neptun îți reînvie credințele spirituale și te provoacă să pui la îndoială ceea ce știi că este adevărat. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu ocazia tranzitului lui Neptun, îți vei da seama care îți sunt concepțiile greșite. Vei deveni mult mai conștient în legătură cu situația ta materială. Acum nu este bine să îți asumi riscuri, ci cel mai bine este să fii realist. Nu trece cu vederea și nu ignora avertizările legate de finanțele tale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te simți deschis și conectat spiritual în moduri pe care nu le-ai explorat până în acest moment. Un aspect care te provoacă la reflecție este modul în care te prezinți în relații și modul în care partenerii tăi își exprimă afecțiunea.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel