Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu o rutină nouă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile de weekend pentru nativii zodiacului!

Soarele se apropie de o conjuncție cu Uranus. Ne-ar putea aduce tot felul de evenimente neprevăzute.

Până pe 15 mai, Mercur mai stă în semnul contaminat al retrogradării, adică în cel al Berbecului. Săptămâna viitoare, se va duce în Taur.

Orice atinge Uranus bubuie. Iar Mercur în Berbec, la ultimele sale grade, produce situații contratimp. Am putea simți că pierdem ceva și că trebuie să acționăm. Și ne vom grăbi. Uneori graba este bună, alteori nu.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se pregătește să iasă din casa a 7-a. În acest weekend, nu o să taci deloc, dar nici partenerul nu o va face. Important este să vă spuneți și lucruri importante.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se apropie de Uranus în casa a 7-a, unde se mai află și Jupiter pentru puțin timp. Toată această configurație astrală îți poate aduce tot felul de evenimente foarte ciudate pe plan relațional, chiar dacă ești într-o relație sau nu. Pot apărea lucruri mici, dar stânjenitoare sau supărătoare.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă socializare pentru o zodie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În zilele ce urmează, astrele îți recomandă să știi să delegi foarte bine treburile gospodărești. Nu crede că dacă nu le faci tu, nimeni altcineva nu se pricepe. Fă o listă cu sarcini pentru fiecare. Încearcă să găsești o soluție să fie toată lumea împăcată. Nu fii nici prea leneș, dar nici cel care le face pe toate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Toată configurația astrală îți cere să fii mai atent la propria persoană și la ceea ce îți dorești. Trebuie să te impui în acest weekend. Totodată, trebuie să fii foarte romantic și creativ. Fii mai ludic, indiferent de vârsta pe care o ai. Este necesar să îți permiți să te și joci.

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Apar situații neprevăzute în sânul familiei, dar tu ești obișnuit cu ele. Mercur se pregătește să iasă din casa a 3-a. S-ar putea să te facă destul de neliniștit. Zilele ce urmează, încearcă să fii precum un titirez. Ai nevoie de asta.

Pești/Ascendent în Pești

Atenția ta trebuie să se îndrepte către modul în care îți planifici rutina. Ai putea să ai nevoie de o altă ordine. De exemplu, îți poți da seama că în weekend ai putea dormi cu o oră în plus, dacă nu lucrezi. Sau te poți duce să îți faci cumpărăturile la alt magazin. Ai nevoie de prospețime în rutină și de interacțiune cu alți oameni.

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel