Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Furie pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Iată previziunile pentru aceste zile, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Iată că avem în față un weekend important. Știm că duminică mergem la vot, însă și astrele vor vota și vor fi destul de pretențioase. Am avut Luna Nouă de ieri din Gemeni, un eveniment destul de vesel, dar zilele acestea, Venus face un careu cu Saturn, dar și Mercur se apropie de un careu cu același Lord al Karmei. Duminică, Marte va intra în semnul Taurului. S-ar putea să apară și niște evenimente mai scandaloase, mai ales pe plan social sau politic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul și să intre în Casa a doua. S-ar putea să ai mai multă furie zilele acestea, dar nu trebuie să o direcționezi către alții, ci trebuie să cauți metode prin care să o procesezi într-un mod sănătos. Iar faptul că Venus face careu cu Saturn s-ar putea să te facă să crezi că ceilalți nu îți apreciază modul de comunicare sau că pur și simplu nu te înțeleg. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus face careul cu Saturn, după ce am avut Luna Nouă în semnul tău. Să nu crezi tot ce spun ceilalți, pentru că este vorba mai degrabă despre ei, nu despre tine. Duminică, Marte va intra în Casa a douăsprezecea și ai face bine să fii mai retras.

Ce aduce Marte pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni. Este momentul să te retragi!

Leu/Ascendent în Leu

Ai așteptări mari de la prieteni zilele acestea și s-ar putea să fii dezamăgit. Nu uita că Marte intră în Casa a zecea, așa că, dacă ai ceva de rezolvat la muncă, nu lăsa pe luni, ci rezolvă tot ce ai de făcut înainte să vină weekendul.

Cele PATRU zodii care vor primi curaj să ia decizii grele

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se pregătește să iasă din Casa a șaptea, iar Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Saturn. Asta înseamnă că unele situații nu îți vor fi pe plac și că vei deveni foarte critic, foarte cicălitor cu partenerul. S-ar putea ca și în jurul tău să apară oameni destul de nervoși. Marte se pregătește de ieșirea din Casa a opta, așa că ai face bine să nu faci dezastre în buget, mai ales în cel la comun.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pare că partenerul nu te validează. De fapt, tu ești cam critic cu propria persoană și de acolo apar toate neînțelegerile. Marte se pregătește să iasă din Casa a cincea și să intre în Casa a șasea. Ce trebuie să ai în vedere? Nu le poți face pe toate, așa că trebuie să înveți să mai delegi din sarcini, mai ales când vine vorba de treburile gospodărești.

Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu poți să faci tot ce îți place, de aceea merită să înveți să mai și alegi din aceste lucruri. Fii mai selectiv. Marte va intra în Casa a patra și va aduce mici dispute cu familia sau mici probleme prin gospodărie. 

Pluto retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător: „Iau amploare schimbări DRASTICE și transformări RADICALE!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel